LYNNE MCTAGGART | wetenschapsjournalist | spirituele evolutie

Lynne McTaggart

Wetenschapsjournalist

Auteur van de boeken: De Verbinding, Het Veld, Het Intentie Experiment, Wat artsen je niet vertellen, Het Intentie Effect | The Power of 8.

Bezoek Lynne McTaggart op:

Lynne McTaggart: ‘Ga aan de slag met gedachtekracht’

gids voor spirituele evolutieIn haar nieuwe boek ‘Het Intentie-effect, the Power of Eight’ komt Lynne McTaggart onthult ze de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen.

 

Het effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar The Power of Eight, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect. Ze genazen van langdurige ziekten, heelden vervreemde relaties, ontdekten een nieuw levensdoel of gaven een baan op voor een meer avontuurlijke of bevredigende loopbaan. Het bezielende instrument dat dit alles veroorzaakte werd heel eenvoudig gevormd door het groepje mensen dat bijeenkwam.

In Het Intentie-effect: The Power of Eight geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met ‘Power of Eight’ groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Lynne geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

Mary Span | ©EVOLUTIEGIDS | 180102

Lynne McTaggart: ‘Word je bewust van het veld waarin je leeft’

Hoe kan het dat mensen geboren worden om zich te verbinden? Hoe kan het dat er zoveel conflict en oorlog is in de wereld? Volgens Lynne McTaggart zien de mensen een verkeerd beeld van de werkelijkheid voor zich. Mensen zien niet de biologische aard, maar het cultureel verschijnsel. Mensen gaan uit van een culturele wereld van schaarste, individualiteit en concurrentie. Ze denken ieder voor zich dat hun manier van leven de enige manier is. En dat veroorzaakt alle conflicten die we nu in de wereld zien.

Het is tijd voor een nieuw verhaal, zegt wetenschapsjournalist Lynne McTaggart in haar boek De Verbinding. En dat is een wetenschappelijk verhaal van het feit dat we geboren zijn om ons te verbinden. In plaats van ons bezig te houden met anderen, zouden we ons eerst kunnen verbinden met onszelf, met de mensen om ons heen en pas dan met de gemeenschap.

Volgens McTaggart is het belangrijk om naar de afscheiding in ons hart te kijken. Als we in liefde naar onszelf en onze omgeving kunnen kijken krijgen we een gezond besef van wederzijdse afhankelijkheid. Zo ontstaat de kracht van evolutionaire verbinding. Vervolgens kunnen we gaan nadenken over oplossingen voor de wereld.

Dit verbazingwekkende boek, gebaseerd op op ontdekkingen van de nieuwe wetenschappen, zingt tot onze harten en spreekt tot onze denkvermogens. De belangrijke boodschap van dit geestverruimende boek heeft de kracht om onze relaties, onze omgevingen en onze wereld te helen, en inspireert ons tot een geheel nieuwe toekomst op een moment dat we deze het meest nodig hebben. Debbie Ford.

Auteur Mary Span | ©EVOLUTIEGIDS | 170516

brucelipton

Bruce Lipton: ‘Positiviteit bepaalt onze toekomst’

We zijn de meesters van ons positieve lot in plaats van slachtoffers van omstandigheden. Wij zijn evolutie. De vraag is: zijn wij het ons ook bewust?

rupert_sheldrake

Het geheugen zit in het morfische veld

Rupert Sheldrake heeft het concept morfisch veld verder ontwikkeld, gebaseerd op het oudere begrip morfogenetische velden.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?