KRACHTPLAATSEN | waar het fijn toeven is

Krachtplaatsen waar het fijn toeven is

Krachtplaatsen zijn bijzondere plekken op aarde die verbonden zijn met grotere, ongeziene werelden en andere dimensies. Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken en zijn ze gebruikt voor tempels, kathedralen of andere vormen van religie of godsdienst. Hier kruisen leylijnen elkaar en zijn er spiralende energetische vortexen waar te nemen. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner. Je komt er gemakkelijker in contact met energieën die helend zijn.

Avebury in het Verenigd Koninkrijk is een krachtplek.

Avebury Circle – Engeland

In het zuiden van Engeland ligt de steencirkel van Avebury, die met zijn cirkelomtrek van driekwart mijl de grootste is van Groot-Brittannië. Zevenhonderd jaar lang diende deze steencirkel als tempel voor de rituele bijeenkomsten van een onbekende samenleving.

Elohim is een krachtplek

Elohim Krachtplaats – Groningen

Op de Elohim Krachtplaats is een stukje nieuwe Aarde voelbaar. Tussen het groen van de Helende Tuinen van de Krachtplaats is een haast sprookjesachtige engelen-elfensfeer te voelen.  

Stonehenge in Engeland is een krachtplaats

Stonehenge – Engeland

Voordat de Egyptenaren hun piramides bouwden en de Trojanen hun eerste stad, werd in het zuiden van Engeland een wereldwonder van formaat neergezet: Stonehenge.

Tankenberg is een krachtplaats

Tankenberg – Overijssel

In de prehistorie was de Tankenberg al een krachtplaats. Op de mogelijk Germaanse offerplaats voor de vruchtbaarheidsgodin Tanfana staat nu, verscholen in het bos, een tempeltje. 

Solsegat in Nederland is een krachtplek

Het Solse Gat – Gelderland

In het oudste bos van Nederland, dicht bij het gehucht Drie, ligt het Solse Gat. Dit is een van de belangrijkste energiekrachtplaatsen van Nederland.

Kathedraal Chartres is een krachtplaats

Kathedraal van Chartres – Frankrijk

Het is een bedevaartsoord, een krachtplaats en een architectonisch hoogstandje. In het middenschip van de kerk vind je het beroemde labyrinth van Chartres.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?