CHRISTINA VON DREIEN | een holistisch fenomeen | spirituele evolutie

4 mei 2021 | Mary Span | Evolutiegids

Christina, een holistisch fenomeen

gids voor spirituele evolutieChristina von Dreien komt uit het Zwitserse Toggenburg en werd met een sterk verruimd bewustzijn en een veelheid aan paranormale – sterker nog: multidimensionale – gaven geboren. Daarmee behoort ze tot een nieuwe generatie jonge mensen die ons een geheel nieuwe dimensie van het menselijk bestaan laat zien.

Christina van Dreien (2001) behoort tot een nieuwe generatie evolutionaire denkers. Van jongs af aan geeft ze blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige tijd en verbaast ze jong en oud met haar holistische wijsheid, vertrouwen in de hogere wereld en innerlijke rust. Ze lijkt totaal niet verbaasd te zijn over alle ontwikkelingen en problemen in de wereld. Net als Albert Einstein zegt ze: ‘Je kunt de oplossing voor een probleem nooit op hetzelfde frequentieniveau vinden als waarop het probleem is ontstaan. Je kunt problemen alleen met een hogere frequentie of trilling oplossen.’

En daar is veel voor te zeggen

Christina bevestigt nog eens wat we al eerder hebben gehoord of gelezen. ‘Ieder mens is een goddelijk licht. De meeste mensen zijn dat vergeten. Daardoor wordt het licht bij veel mensen nog overschaduwd door onwetendheid en negativiteit. Ze zijn nog niet verbonden met het grotere geheel. Maar toch is het licht in ons van begin af aan in ons aanwezig, bij iedereen. Ieder mens heeft toegang tot het licht. Om die te kunnen vinden hebben we geen geld of uiterlijke macht nodig, alleen maar onze vrije wil. We hoeven ook geen slaaf te zijn van anderen of marionetten te zijn.’

We hebben een vrije wil gekregen om een bewuste schepper te zijn

De nieuwe kosmische energie die zich op dit moment op aarde manifesteert, geeft ieder mens de kans om zijn frequentie te verhogen en zijn bewustzijn te verruimen. In de nieuwe tijd verdwijnt alles wat ‘dicht’ is en een lage trilling heeft, terwijl alles wat een hoge trilling heeft juist toeneemt. Deze hogere trilling komt recht uit ons hart. Dat betekent dat we alleen ons hart hoeven te openen en groen licht te geven voor het Allicht om in ons te schijnen. We verhogen dan niet alleen het licht in onszelf, maar ook die van de rest van de wereld.

Het licht is krachtiger dan het duister en het kwaad

Met haar boeken, lezingen, webinars en videogesprekken geeft Christina von Dreien hoop voor een mooie toekomst waarin we in en buiten onszelf vrede ervaren en versterkt ze ons gevoel dat alles ondanks alle sombere voorspellingen uiteindelijk goed zal komen. Ze krijgt steeds vaker boodschappen en aanwijzingen over de actuele gebeurtenissen in de wereld. Het goede nieuws dat ze brengt is dat de aarde en al het leven daarin evolueert naar een nieuw begin voor de mensheid, die dan zal zijn ontwaakt. We zullen ons dan niet meer laten leiden door egoïsten. Hoe sterker de trilling van pioniers stijgt, hoe gemakkelijker het voor de grote massa wordt om toegang tot hogere trilling te krijgen. Volgens Christina is het collectieve veld al zo ver opgebouwd dat bij wijze van spreken elke druppel de hele weegschaal kan doen kantelen.

Hoe dan ook, de evolutie en transformatie van de mensheid gaat door

Als we goed kijken, zien we dat al dagelijks om ons heen. In deze Evolutiegids geven wij al vele voorbeelden van mensen die op een of andere manier bezig zijn om het licht op aarde te ontvouwen. Deze dragers van hoop hebben niet alleen constructieve ideeën en utopieën voor ogen, maar ook de kracht, de vastberadenheid en het licht om die ideeën uit te voeren. Christina is een van hen.

Join the [w]evolution

AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 210504
Evolutiegids, trendjournalist & publicist. Hou ervan je te inspireren en te activeren
voor zinvolle evolutie in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Deel de kennis van De Evolutiegids

De boeken over Christina
De moeder van Christina, Bernadette von Dreien, schreef de eerste twee boeken over Christina. 
  • Christina, tweeling als licht geboren (deel 1)
  • Christina, het visioen over het goede (deel 2)
Christina von Dreien schreef zelf:
  • Christina, bewustzijn schept vrede (deel 3)
  • Uiteindelijk komt alles goed.
Anselm Grün in de Evolutiegids

Anselm Grün, fenomeen in spirituele wijsheden

Anselm Grün, wie kent die veelschrijver niet? Hij is een van de meest gelezen schrijvers over levenskunst.

bewustzijnsproces bij de Evolutiegids

Word en blijf wakker

De overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk wordt nu duidelijker. We gaan volgens Gerrit Jansen van de rationaliteit naar het gevoel.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?