UPGIDS, Mary’s e-magazine voor een bewust leven

Upgids Mary Span

Upgids, jouw online gids voor bewust leven

De Upgids gaat over bewustwording van jouw essentie, relaties en maatschappij (soul, social & society). Als je bereid bent om spiritueel en mentaal werk te doen, kan de kwaliteit van het leven worden verbeterd. Spijker daarom je levenskennis bij met de Upgids.

Door je open te stellen voor de kracht van liefde en je dus te verbinden met jouw essentie, draag je direct bij aan de harmonie van het grotere veld. Dan kunnen we relaties en maatschappij langzaam maar zeker transformeren naar iets positiefs. Daarvoor moeten we aan zelfkennis opdoen, de stilte omarmen en ons verbinden.

Met de oorlog in Oekraïne beseffen we met een harde klap dat het leven kostbaar is en dat het leven niet vanzelfsprekend is.

Het moet anders. En het kan ook anders. Door bewust te worden, onze levenswijze aan te passen en ons te laten leiden door wat wérkelijk van waarde is. Door ons te richten op het welbevinden van alle mensen, van onze hele planeet en van zowel huidige als toekomstige generaties. 

We zijn weliswaar nog ver verwijderd van echte veranderingen, maar dat mag ons niet beletten ons te bezinnen op een nieuwe wereld. Laten we ons samen verbinden met soul, social & society!

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?