UPGIDS | magazine voor zinzoekers

Header Mary Span

Upgids, online gids voor zinzoekers

De Upgids is een online wegwijzer voor blikverruiming en positieve verandering. Wij bieden bredere perspectieven en best practices voor zinzoekers. Ik nodig je uit om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan voorbij de waan van de dag. Zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Dat is belangrijk want de wereld heeft jou nodig.

Met de oorlog in Oekraïne beseffen we met een harde klap dat het leven kostbaar is en dat het leven niet vanzelfsprekend is.

Het moet anders. En het kan ook anders. Door bewust te worden, onze levenswijze aan te passen en ons te laten leiden door wat wérkelijk van waarde is. Door ons te richten op het welbevinden van alle mensen, van onze hele planeet en van zowel huidige als toekomstige generaties. Zinvolle activiteiten houden je immers gezond en energiek, maar ze zullen ook jouw sociale leven verrijken.

Wij zijn leden van één aardse gemeenschap en hebben een nieuwe drie-eenheid nodig die holistisch en inclusief is, die de hele planeet en alle soorten daarop omvat. Dus werk ik bij de Upgids vanuit de drie-eenheid van soul, social & society. We zijn leden van de aardse gemeenschap en we maken ook deel uit van relaties. Dus als je voor de een betere wereld wilt zorgen, begin dan bij je ziel. Zorg voor de ziel is een vorm van zelfrealisatie. Als je thuis bent in jezelf, ben je thuis in de wereld. Alles wat je echt nodig hebt en wilt, zit in jou. Je bent in staat om elk probleem in relaties en in de wereld op te lossen met je innerlijke wijsheid. Als we een holistische kijk kunnen hebben op soul, social & society, dan kunnen we zinvol leven met onszelf, met andere mensen en met de wereld.

We zijn weliswaar nog ver verwijderd van echte veranderingen, maar dat mag ons niet beletten ons via de Upgids te bezinnen op een nieuwe wereld.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?