TANJA ABBAS | VERBINDINGSGIDS | PROFIEL

PROFIEL TANJA ABBAS | VERBINDINGSGIDS

Leven en werken in verbinding. Dat is wie ik ben en wat ik doe. Vanuit voelen, denken en doen. Zien met mijn hart, analyseren met mijn hoofd en het vervolgens handen en voeten geven. In die volgorde. Met oog en oor voor mensen en al hun potentieel. Vanuit een persoonlijke stabiliteit en flexibiliteit.

Mijn missie is bij te dragen aan een wereld in balans. Dat betekent voor mij de weg van mijn hart volgen en mijn aangeboren talenten inzetten.

Ik schrijf & spreek. Ik luister.

Ik ontmoet & onderzoek.

Ik faciliteer de noodzakelijke verbinding om tot een wereld in balans te komen op verschillende manieren, vooral door samen te werken.

Ik gebruik daarbij mijn intuïtie, zet mijn creativiteit en (mensen)kennis in en experimenteer. Omdat echte verbinding naar mijn mening ontstaat door in vertrouwen los te laten.

Sinds 2008 werk ik zelfstandig als onafhankelijk onderzoeker, dagvoorzitter, coach, sociaal ondernemer, schrijver en spreker. Sinds 2014 ben ik ook als verbinder betrokken bij Nederland Kantelt. Verschillende duurzame, sociale en spirituele bewegingen in Nederland en de wereld volg ik op de voet. 

TANJA IN DE MEDIA

Interview met de EVOLUTIEGIDS 

Boek: Modern Naoberschap, hype of houvast (2011) 

Boek: Leven in de Kanteltijd (2018) 

TANJA’S FUNCTIES

Tanja Abbas

  • Auteur
  • Verbinder NL Kantelt
  • Facilitator, adviseur, dagvoorzitter, spreker
  • Bestuurskunde Rijksuniversiteit Leiden (1993)
  • European Policy, Limerick University, Ierland (1991)
  • MBTI voor teams en persoonlijke ontwikkeling
  • Partner kennis- en evolutienetwerk van de EVOLUTIEGIDS.

TANJA’S ADRES

         

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?