EVOLUTIEFLOW | stem je af op de flow

Stem je af op de flow van de evolutie

Stem je af op de evolutieflow

Je bent geen toeval. Je toekomstige evolutie is namelijk een kwestie van kiezen. Zonder evolutie of persoonlijke groei zou er geen levenspad zijn, alleen een zinloos en betekenisloos dwalen. Evolutieflow is de bron van alle beweging, creativiteit en intelligentie.

Het leven is er een van polariteit, plus en min. In de natuur bestaat er een verschil tussen alles wat van nature ondersteunend is aan het leven en wat niet ondersteunend is. We kennen ze eigenlijk allemaal wel. Wat ondersteunend is aan het leven is waarheid, geluk, deugdelijkheid, verwondering, ontzag, dankbaarheid, liefde, zelfrespect. Wat niet ondersteunend is boosheid, wraak, angst, geweldadigheid, koude skepsis, genotzucht, hebzucht en onbewustheid in het algemeen. Op het persoonlijke vlak ondersteunt de stroom van evolutie al de ondersteunende eigenschappen, maar je moet er wel voor kiezen.

Heroverwegen
Kijk eens in alle eerlijkheid naar je dagelijkse leven en de keuzen die je maakt. En onderzoek eens hoe je ondersteuning in je leven kunt krijgen en niet-ondersteunende keuzen kunt verminderen. Het enige wat je moet doen is je bewust zijn van de talenten en de vaardigheden waarover je beschikt. En kijk welke mogelijkheden er voor het oprapen liggen. Wat heb je over het hoofd gezien? Dit zijn de dingen die je kunt heroverwegen.

Droom
Als je graag iets wilt bereiken, visualiseer dit dan door het in alle stilte voor je te zien en laat vervolgens het beeld los. Dit beeld van jouw droom laat zich innerlijk voelen als vreugde en nieuwsgierigheid. Het universum zal je ondersteunen op de weg naar jouw droom. In de buitenwereld zal het zich manifesteren als mogelijkheden die zich in steeds grotere getale aandienen en die je ondersteunen op momenten die je helemaal niet had verwacht. Afstemmen op de stroom van de evolutie is niets meer en niets meer dan kiezen voor het positieve in je leven en het negatieve los te laten.

Kleine stappen
Zet kleine stappen en zorg dat je niet al te hoge ambities hebt. Want bij te hoge ambities neem je te grote stappen of sla je de kleine stappen over. Alles waar het woordje ‘te’ voorstaat, betekent immers dat je niet in evenwicht bent. Het is een kwestie van langzaam maar zeker op een positieve manier voortbewegen naar je doel. Als je tegenslagen ontmoet, kun je daar op een positieve manier naar kijken: ‘Ik kan hiervan leren en ik kan een andere weg kiezen’. Als dát je instelling is, kom je er zeker.

Geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om op te hopen.
Chinees gezegde.

Join the [w]evolution

AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 2016
Trendjournalist/publicist en auteur van het boek Zinvolle [W]evolutie.
Hou ervan je te inspireren en te activeren voor zinvolle evolutie
in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.
trends5

Evolutietrends

Lees de evolutietrends van de Evolutiegids en ontdek de mogelijkheden.

lichter leven

Lichter leven

Afvallen? Emoties bedwingen? Je kunt nu besluiten om lichter te leven.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?