ONTDEK DE EVOLUTIEGIDS | profiel

Ontdek de Evolutiegids voor zinvolle evolutie & impact in de wereld

ONTDEK DE EVOLUTIEGIDS

Ja, natuurlijk zoek ik impact voor een betere wereld…

Zoek je betekenis voor een betere wereld of evolutie in jouw leven? Ontdek dan de Evolutiegids. Ons online magazine geeft je de inspiratie die je zoekt. Voor zinvolle [zelf] evolutie. Je haalt zingeving en ontwikkeling uit jezelf en je werk, uit contact met anderen, uit duurzame ontwikkeling, levenskracht en uit het Hogere. Daarnaast geven wij je boeiende inzichten en trends over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging en evolutie te komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van betekenis en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Lees.Leer.Share

Ons educatieplatform serveert je een digitale evolutiegids met interessante interviews, opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

Onze verhalen over evolutie komen uit verschillende wetenschappen zoals biologie, leiderschap, business, ecologie, economie,  filosofie, spiritualiteit en kunst. Zo kunnen wij je meerkleurige wijsheden aanreiken voor een bewuster en zinvol leven. Geniet van onze verhalen en doe goed…

Wil je updates ontvangen?

Zo ja, dan sturen wij je onze nieuwsbrief met de laatste updates. Voor een mooi evolutiemoment. Vraag de nieuwsbrief aan (onderaan de pagina).

Steven Pinker over de zin van evolutie:

Als wezen met een bewustzijn heb je de mogelijkheid om tot ontplooiing te komen. Je kunt op zoek gaan naar verklaringen die de natuurlijke wereld door middel van de wetenschap biedt, en naar inzicht in de menselijke conditie door middel van kunst en geesteswetenschappen. Jouw voorouders hebben je al talenten en mogelijkheden geboden. Als nakomeling van miljarden jaren van leven dat zichzelf bestendigt, kun jij op jouw beurt het leven bestendigen. Je hebt het vermogen gekregen om mededogen te voelen – het vermogen om anderen aardig te vinden, om lief te hebben, om respect te hebben, om goed te doen. Met vrienden, familie en collega’s kun je genieten van het geschenk van wederzijdse positiviteit.
Je hebt de verantwoordelijkheid om aan anderen te geven wat je zelf ook verwacht. Het welzijn van andere wezens kun je bewust vergroten door leven, gezondheid, kennis, vrijheid, overvloed, veiligheid, schoonheid en vrede te laten toenemen. Jij kunt helen om de verbeteringen te laten voortduren.
Uit: Verlichting NU van Steven Pinker.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?