CREATORS | profiel

Join the [w]evolution van De Evolutiegids

Ontdek de Evolutiegids

Ja, natuurlijk zoek ik impact voor een betere wereld…

Zoek je betekenis voor een betere wereld of evolutie in jouw leven? Ontdek dan de Evolutiegids. Ons online magazine geeft je de inspiratie die je zoekt. Voor zinvolle [zelf] evolutie. Je haalt zingeving en ontwikkeling uit jezelf en je werk, uit contact met anderen, uit duurzame ontwikkeling, levenskracht en uit het Hogere. Daarnaast geven wij je boeiende inzichten en trends over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging en evolutie te komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van betekenis en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Lees.Leer.Share

Ons educatieplatform serveert je een digitale evolutiegids met interessante interviews, opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

Onze verhalen over evolutie komen uit verschillende wetenschappen zoals biologie, leiderschap, business, ecologie, economie,  filosofie, spiritualiteit en kunst. Zo kunnen wij je meerkleurige wijsheden aanreiken voor een bewuster en zinvol leven. Leer van onze verhalen en maak een impact…

Wil je updates ontvangen?

Zo ja, dan sturen wij je onze nieuwsbrief met de laatste updates. Voor een mooi evolutiemoment. Vraag de nieuwsbrief aan (onderaan de pagina).

Ontdek onze Creators

Evolutiegids Mary Span

Evolutiegids & publicist
Mary Span

Hanzegids Harry Webers

Hanzegids
Harry Webers

Economiegids Frank den Butter

Economiegids
Frank den Butter

Word partner in de Hanze

Wij houden er niet van met één bijltje te hakken. Wij begonnen als magazine, maar langzamerhand evolueren wij óók. Wij ontdekten dat de combinatie telt. Die van WEvolution, het samen optrekken in de Hanze in Oost-Nederland en daarbuiten. Het specialisme dat wij gezamenlijk in de Hanzeregio hebben, compleet met smart industries en business en bewegingen van onderop, leidde tot de oprichting van de Hanze Creators. Onze diepste wens is richting te geven aan de WEvolution in Oost-Nederland. Samen is meer. Daarom: ontwikkel je samen met ons en laat je via De Evolutiegids zien als een rentmeester in de Hanze.

Join the WEvolution in de Hanze door:

  • deel te nemen aan de cross-sectorale community van de Hanze
  • logo te publiceren op de website van De Evolutiegids met doorklikmogelijkheid
  • een diepte-interview met De Evolutiegids
  • uitbreiding van marketingmogelijkheden met 1 MINUTE VIDEO en 30 MINUTES PODCAST:         
1 minute video van De Evolutiegids
  • inspirerende interviews met meerwaarde
  • deel evolutionaire kennis en inzichten
  • verhoog expert-status.
30 minutes podcast bij De Evolutiegids
  • van format tot studio & editing
  • wij helpen met opnemen & publiceren
  • branded journalism: relevante manier van waarde creëren.

Nieuwsgierig geworden naar de WEvolution van de Hanze?

Wil jij ook impact maken met een professionele video of podcast of heb je als expert of gids iets toe te voegen aan De Evolutiegids, dan ben je van harte welkom om contact met ons te leggen.
Kortom, help jij mee de beweging van de Hanze in Oost-Nederland weer sterker en groter te maken? Mail ons dan.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?