PROFIEL EVOLUTIEGIDS

Header Evolutiegids

Ontdek de Evolutiegids

Ja, natuurlijk zoek ik impact voor een betere wereld…

Zoek je betekenis voor een betere wereld of evolutie in jouw leven? Ontdek dan de Evolutiegids. Ons online magazine bevat constructieve artikelen en geeft je de inspiratie die je zoekt. Voor zinvolle [zelf] evolutie. Je haalt zingeving en ontwikkeling uit jezelf en je werk, uit contact met anderen, uit duurzame ontwikkeling, levenskracht en uit het Hogere. Daarnaast geven wij je boeiende inzichten en trends over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging en evolutie te komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van betekenis en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Ons educatieplatform serveert je nieuws met opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden over persoonlijke, zakelijke, duurzame, sociale, spirituele en vitale evoluties. Bij ons denk je na over jouw persoonlijke evolutieweg en nieuwe evoluties in de wereld. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

Onze lessen over evolutie komen uit verschillende wetenschappen zoals biologie, leiderschap, business, ecologie, economie,  filosofie, spiritualiteit en kunst. Zo kunnen wij je meerkleurige wijsheden aanreiken voor een bewuster en zinvol leven. Leer van onze verhalen en lessen en maak een impact…

Wil je updates ontvangen?

Zo ja, dan sturen wij je onze nieuwsbrief met de laatste updates. Voor een mooi evolutiemoment. Vraag de nieuwsbrief aan (onderaan de pagina).

Handvest
  1. Wij zijn jouw evolutiegids met constructieve artikelen.
  2. Wij vallen je niet lastig met advertenties.
  3. Wij bieden opbouwend achtergrond- en trendnieuws.
  4. Wij geven je bovenal evolutionair inzicht en oplossingen voor problemen.
  5. Wij werken graag samen met jou, vanuit jouw deskundigheid.
  6. Wij beschermen jouw privacy.
  7. Wij willen zo integraal mogelijk zijn.
  8. Wij geloven in continue zelfontwikkeling.
  9. Wij gaan – het liefst samen met jou – voor een betere wereld.
  10. Wij bieden je ons podium voor het verspreiden van inzichten.

Logo Evolutiegids

Herman Wijffels in het boek De gulden snede:

‘Ik kreeg beelden van hoe vanuit het begin alles successievelijk ontstaan is. Een evolutionair beeld. Het gaat om evolutie, ontwikkeling. En ik heb dat geïnterpreteerd als: dat is dus wat ik hier kom doen, mijn bijdrage leveren aan dat proces. … en het gevoel van eenheid en verbinding dat ze [die beelden] opriepen. … Ik kies voor de hypothese dat het leven zin heeft. Dat wij mede door de ontwikkeling van bewustzijn door de generaties heen onze bijdrage leveren aan de vormgeving van het evolutionaire pad.’

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?