SAMENWERKEN | partner worden

Great Place to Be | Evolutiegids

Partner worden? Een sterk merk bouwen?
Samen creëren we nieuwe mogelijkheden…

Je hebt een mooie organisatie, maar je wilt meer. Meer maatschappelijke impact. Dan is de Evolutiegids een middel daartoe. Wij bieden graag ons podium aan voor organisaties en mensen die zinvolle [w]evolutie voorstaan. Daarom werken wij samen met overheid, bedrijfsleven, social enterprises en ngo’s. De onafhankelijkheid van onze journalistieke producties is voorwaarde voor al onze partnerships of samenwerkingen.

We hebben een unieke positie in het medialandschap in Nederland en België. Samenwerken met de Evolutiegids biedt de kans om aan de eigen doelgroep inzichtelijk te maken op welke maatschappelijke thema’s je inzet en waarom. Dit draagt bij aan openheid, vertrouwen en geloofwaardigheid.

Bereik een unieke doelgroep

Wij bereiken een unieke, hoogopgeleide doelgroep die zich inzet voor duurzaamheid en transitie. Ze zijn geïnteresseerd in een vitale en duurzame levensstijl, maar ook in nieuwe perspectieven, transitie, rentmeesterschap en innovaties. Ze zijn positief-kritisch, progressief en idealistisch en bereid om meer te betalen voor toekomstbestendige producten en diensten. Een samenwerking met de Evolutiegids leidt tot zichtbaarheid, bereik en conversie binnen deze moeilijk bereikbare doelgroep. Als partner deel je kennis en draag je bij aan kennisvermeerdering rondom een specifiek thema.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn legio. Het gaat erom samen meer waarde (synergie) te creëren. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door middel van een profielpagina, een interview door Mary Span, plaatsing van logo op ieders website waarbij er sprake is van een nauwere samenwerking of het plaatsen van eigen geschreven columns of thema-artikelen. Je bent dan ook onderdeel van een interessant netwerk van gidsen, columnisten, organisaties en bedrijven die willen bijdragen aan een rechtvaardige en duurzame wereld.

Tarieven

Om elke organisatie, groot of klein, een eerlijke kans te geven, hanteert de Evolutiegids een geschaalde tarievenstructuur voor partnership. Het tarief hangt samen met de grootte van uw organisatie. Voor niet-partners gelden tarieven per opdracht. Het plaatsen van advertenties is niet mogelijk. Neem contact op indien uw product of dienst werkelijk inspirerend, uniek, magisch of gewoonweg de moeite waard is om te delen met het grote publiek.

Samenwerken is maatwerk

Samenwerken met de Evolutiegids kan op verschillende manieren. Het is vaak maatwerk. Neem gewoon contact op met Mary Span voor een kennismakingsgesprek en tarieven.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?