OVER ONS

Join the evolution van de Evolutiegids

De Evolutiegids is een online inspiratiemagazine voor zinvolle evolutie.
Wij geven je inzicht en prikkelen jouw bewustzijn om evolutionair verschil te maken in jouw wereld.

“In de 21e eeuw hebben we te maken met oud zeer en nieuwe mogelijkheden. Er is sprake van vervreemding, eenzaamheid, vernietiging, schaarste, klimaatuitdagingen maar ook nieuwe innovaties. Ik zie het oude niet als een fout maar als een lang evolutieproces. Het mooie van deze tijd is dat we nu véél meer weten dan onze voorouders. Daarom is het nú tijd om ons een nieuw rechtvaardig doel te stellen.”

“In het begin zullen we vooral de schade aan de aarde en het leven op aarde moeten herstellen. Dat vraagt om een enorme healing van ons allemaal en het lijkt bijna onmogelijk om dat voor elkaar te krijgen. Daarom is het noodzakelijk om om te denken en vanuit een andere realiteit te handelen. De vraag is dan niet: ‘wat is zinvol voor mij?’ maar ‘hoe kunnen we zinvol het leed in de wereld verlichten?’ Dat vraagt om evolutionair rentmeesterschap want het is zaak toekomstige generaties niet met onze nalatigheid en ons ego te belasten.”

“We hebben elkaar bij dat healing proces naar een nieuwe toekomst hard nodig. Vraag je daarom af wat jij als individu samen met anderen zou kunnen doen. Ik noem dat WEvolutie. Niets geeft in mijn visie meer betekenis aan het leven dan contact met andere mensen. Volg daarbij jouw passie vanuit je hart. In de Evolutiegids staan vele voorbeelden van evolutieleiders die op een of andere manier al een positieve bijdrage leveren. Ontdek je passie of je beroep en vind een reden om uit de startblokken te komen. Vallen is niet erg, blijven liggen wel.”

Mary Span,

oprichter, publicist en trendjournalist

DIT IS MARY SPAN

Mary Span Evolutiegids

DIT IS EVOLUTIEGIDS

Profiel van de Evolutiegids

MISSIE & VISIE

Missie & visie van de Evolutiegids

MEET OUR TEAM

Meet our team van de Evolutiegids

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?