MOBIEL WONEN | klein wonen | duurzame evolutie

Futuristisch en evolutionair wonen in het klein

Een eigen huis is een spirituele plaats met positieve energie en comfort. Je huis is waar je hart is. Hoe heerlijk zou het niet zijn als je huis niet alleen mooi is, maar ook mobiel, prefab en milieuvriendelijk? Die evolutie komt er nu aan en kan jouw werkelijkheid worden…

Het is design. Het is klein maar fijn. Het is een Coodo, een exclusief high-tech mobiel huis ontworpen door het Duitse Lofts To Go (LTG). Het milieuvriendelijke en mobiele huis is met air-conditioning uitgevoerd en heeft alles wat je nodig hebt. Het ontwerp kan als woning dienen, maar ook als vakantiehuis, kantoor, expositieruimte of winkel. Bovendien is het modulaire systeem uit te breiden en te stapelen. Hoe efficiënt is dat? Mobiel en modulair wonen is écht [r]evolutionair te noemen.

Initiatieven als de Coodo laten zien dat er steeds meer interesse bestaat voor kleine duurzame woningen die gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Het sluit ook naadloos aan bij de gedachten achter de kleine-huis-beweging: duurzaam leven in een efficiënt gebouwde en ingerichte woning tegen relatief lage kosten. Het leven is gezellig in deze futuristische woning. Het ultramoderne huis wordt al snel je hartswoning. Hier kun je alleen of met het hele gezin genieten van het vrije leven.

Varende bungalow

Sinds kort heeft Koen Olthuis van Waterstudio NL een varende bungalow ontworpen. Op het eerste gezicht lijkt de Arkup een gewone woonboot maar doordat er een elektrische schroef aan is toegevoegd kan het drijvende appartement varen. 

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?