MISSIE & VISIE

missie & visie van de Evolutiegids

Missie

Join the [W]evolution!
De Evolutiegids is een online inspiratiemagazine & educatieplatform voor zinvolle evolutie. Wij geven je inzicht en prikkelen jouw bewustzijn om evolutionair verschil te maken in jouw wereld.

Visie

Wij willen jouw thuishaven en jouw beste vriend zijn. Evolutie is een doorgaand proces van ontwikkeling op weg naar totaalbewustzijn. Wij houden je geïnspireerd door onze inzichten, interviews en tips. We geven evolutionaire denkers en doeners de mogelijkheid om als inspirator op ons podium op te treden. Wij helpen je om de dingen ten diepste te begrijpen en om zinvolle [zelf] evolutie vorm te geven. Van daaruit kan elk probleem opgelost worden, want alles is mogelijk. Wij roepen je op om daarbij het verschil te maken en jouw wereld kleur te geven.

Als we met elkaar onze vragen, dilemma’s, levens- en leiderschapslessen bespreken, is het leuker en evolueren we samen exponentieel. Want wat de wereld van vandaag nodig heeft, zijn evolutionaire inspirators die hun inzichten willen delen. Iedereen die open staat voor het gedachtegoed van de EVOLUTIEGIDS is welkom.

Kansen

Darwin had het over de materiële of stoffelijke evolutie, wij hebben het vooral over evolutionair leiderschap op persoonlijk, zakelijk of maatschappelijk niveau. We hebben een fantastische samenleving gecreëerd, vol met vooruitstrevende technologieën, maar de tol die we hiervoor betalen is heel hoog. Ergens onderweg zijn we vergeten wat de natuur en het leven daarin waard is.

En doordat we dit niet meer beseffen, is het leven op aarde inwisselbaar geworden. Door uniciteit en de waarde van het leven te aanvaarden, te beginnen bij onszelf en onze families, en door het onderwijs van kinderen te baseren op unieke, menselijke kwaliteiten, kunnen we een fundamentele en zinvolle verandering creëren voor iedereen en voor het leven op aarde. Albert Schweitzer, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in 1952, leerde hoe belangrijk het is dat we eerbied hebben voor alles wat leeft.

Kern

1. Omarm zelfreflectie en [zelf]ontwikkeling.
2. Probeer de weg met de minste schade te bewandelen.
3. Wees dienend en verbindend.

4. Co-creëer voor bewuste evolutie van het geheel.

 

 

Lees. Leer Share. De Evolutiegids

Logo Evolutiegids

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?