MISSIE & VISIE van LOGE21

evolutiegids. wij werken aan nieuw bewustzijn en
helpen klanten hun ware potentieel te tonen.
evolutie die grenzen verlegt. wij zijn gangmakers.

Missie | evolutiegids & educatiepodium voor zinvolle [zelf] evolutie

Jouw bewustzijn prikkelen om evolutionair verschil te maken in jouw wereld. Want evolutie vanuit zelfkennis en leiderschap is de stuwende kracht achter een gezonde en veilige samenleving. Evolutie is het doel van het universum. Bij LOGE21 is dat vanzelfsprekend.

Visie | maak evolutionair verschil en kleur jouw wereld

Wij willen jouw thuishaven en jouw beste vriend zijn. Wij houden je geïnspireerd door onze inzichten, interviews en tips. We geven evolutionaire denkers en doeners de mogelijkheid om als inspirator op ons podium op te treden. Wij helpen je om de dingen ten diepste te begrijpen en om bewuste [zelf]evolutie vorm te geven. Van daaruit kan elk probleem opgelost worden, want alles is mogelijk. Wij roepen je op om daarbij het verschil voor de wereld te maken.

Als we met elkaar onze vragen, dilemma’s, levens- en leiderschapslessen bespreken, is het leuker en evolueren we samen exponentieel. Want wat de wereld van vandaag nodig heeft, zijn evolutionaire inspirators die hun inzichten willen delen. Iedereen die open staat voor het gedachtegoed van LOGE21 is welkom.

Kansen voor bewuste evolutie
Wij benaderen alles vanuit een integraal bewustzijnsperspectief. Daarbij laten we ons vooral inspireren door de meest recente wetenschappelijke onderzoeken, zoals de evolutionaire biologie, positieve psychologie, integrale theorieën en (business) spiritualiteit. Darwin had het over de materiële of stoffelijke evolutie, wij hebben het vooral over geestelijke evolutie en evolutionair leiderschapWe zien de volgende, vitale kansen voor bewuste evolutie, zowel persoonlijk als collectief:

  • Wij beschouwen de kosmos als levend en bewust. De kosmos vormt de basis van ons bewuste bestaan.
  • Als we onszelf zien als een integraal wezen kunnen we ons verder bewust verheffen door reflectie op ons persoonlijke leven, het aanboren van onze eigen schatkamer en WEvolutie. Want evolutionair leiderschap gaat uit van een dieper bewust zelfleiderschap, waarbij je werkt aan een duurzaam evenwicht tussen de 5 P’s van pneuma, people, peace, planet en profit.
  • Het evenwicht van planetaire ecosystemen is essentieel voor onze overleving. Wij moedigen de initiatieven voor bewuste evolutie aan.
  • Wij zetten de kennis, de ervaring, het nieuws, de visie of de opinie van mensen die bewuste [zelf]evolutie voorstaan om in opbouwende artikelen of inspirerende video-interviews.  Die uitnodigen tot debat en die zaden voor anderen laten ontkiemen.
  • Mensen kunnen een ethisch, ecologisch en diensbaar leiderschapsvoorbeeld zijn voor anderen en daarmee de inspirator voor vernieuwing en duurzaamheid.
  • Samen kunnen we een bijdrage leveren aan een wereld van duurzaamheid, vrede en gezondheid, want wij zijn allen in essentie al medescheppers van het leven.

Kern

1. Ga uit van de essentie.
2. Omarm evolutie van mensen, organisaties en initiatieven.
3. Wees dienstbaar en verbindend.
4. Co-creëer voor bewuste evolutie van het geheel.

Kortom, maak evolutionair verschil.

Be The Change, Lift Your World !

kleur je wereld met LOGE21

Profiel LOGE21

Lees meer over de evolutiegids van LOGE21.

header_evolution5

Evolutionair leiderschap verklaard

Via de processen van het leven groei je. Het doel van evolutie is bewustzijn te ontwikkelen.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?