Meet our team Evolutiegids

De gezichten achter ons team
Han Bekkers in de Evolutiegids

Han Bekkers | Bestuursgids

Met zijn managementboek ‘De Druppel en de Oceaan’ schreef Bestuursgids Han Bekkers een awardwinning boek over leiderschap voor iedereen. Want iedereen is de roerganger van zijn eigen leven. Het betekent de regie nemen over je leven. Nu Han Bekkers de wereld over reist, neemt hij je mee op evolutiereis.

Economiegids Frank den Butter

Frank den Butter | Economiegids

Hoogleraar Frank den Butter schrijft veel en graag over de nieuwe economie en handelsland Nederland. Zijn slogan: Wees ‘n rentmeester, denk Rijnlands. Economiegids Frank den Butter schetst diverse scenario’s voor een heerlijke, nieuwe wereld, weg van de door materiële verlangens gedomineerde wereld.

Bezinningsgids Yvonne van Etten

Yvonne van Etten | Bezinningsgids

Met haar boek Rouw op je dak maakte ze haar eerste gedichtenbundel over rouwbeleving. Nu schrijft ze ook columns over bezinning voor de Evolutiegids, waardoor je je leven in het juiste perspectief kunt plaatsen.

Numeroloog Gerrit Jansen bij de Evolutiegids

Gerrit Jansen | Numerologiegids

Populair is Gerrit Jansen wel. Dat komt ook doordat hij zijn publiek steeds met humor bij de numerologieles weet te houden. Het is een beroep dat hem niet loslaat, omdat hij daarmee zijn innerlijke wijsheid naar buiten kan brengen en anderen kan leren hoe ze beter in het leven kunnen staan.

Mary Span Evolutiegids

Mary Span | Evolutiegids & publicist

Publicist en oprichter Mary Span geeft een bijzondere kijk op zinvolle evolutie. Persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk relevant en vanuit een integrale visie. Als Evolutiegids wil ze van onderop en van bovenaf inzichten geven.

Harold Stevens, preventiegids bij de Evolutiegids

Harold Stevens | Preventiegids

Zelfkennis is voor Preventiegids Harold Stevens de sleutel voor evolutie. Dat is de weg van zelfrespect en zelfliefde. Met zijn Preventieteam van zorg-, communicatie- en leefstijlprofessionals richt hij zich nu op het fit, vitaal en gezond te houden van mensen. Wil jij ook evolutiefit worden?

Harry Webers Hanzegids in de Evolutiegids

Harry Webers | Hanzegids

Regionale samenwerking is volgens Harry Webers dé kracht van Oost-Nederland en stevig verankerd in het DNA van de Hanze. De voorzitter van de SER Overijssel en wegbereider van De Nieuwe Hanze, ziet integrale evolutiekansen in Oost-Nederland. Hoog tijd voor wat Hanzepep(p)er

Kom bij ons team. Deel als gids jouw kennis en ervaringen

Welkom! Wil je deel uitmaken van ons innovatieve evolutienetwerk? We zijn verheugd als je erover denkt om met ons mee te doen. Om columns of artikelen te schrijven en om deze te delen op de website van de Evolutiegids. Het gaat om een vrijwillige bijdrage met veel impact. In ons huidige team zitten experts uit verschillende disciplines en met uiteenlopende achtergronden. Onze denktank brengt mensen en organisaties in beweging met energie en inspiratie.  Laten we samen iets bereiken.

Meld je aan

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?