MEET OUR TEAM | columnisten & gidsen

Meet our team Evolutiegids

De gezichten achter ons team
Han Bekkers in De Evolutiegids

Han Bekkers | Bestuursgids

Han Bekkers is van huis uit bestuursgids en is nu coach voor leven & werk en auteur van romans. Hij schreef het spirituele managementboek voor leiderschap ‘De Druppel en de Oceaan’, dat een origineel antwoord formuleert op belangrijke maatschappelijke vragen van deze tijd. Han schreef ook een aantal romans, meeslepende verhalen over liefde, pijn en bezieling.
Economiegids Frank den Butter

Frank den Butter | Economiegids

Hoogleraar Frank den Butter schrijft veel en graag over de nieuwe economie en handelsland Nederland. Zijn slogan: Wees ‘n rentmeester, denk Rijnlands. Economiegids Frank den Butter schetst diverse scenario’s voor een heerlijke, nieuwe wereld, weg van de door materiële verlangens gedomineerde wereld.
Bezinningsgids Yvonne van Etten

Yvonne van Etten | Bezinningsgids

Met haar boek Rouw op je dak maakte ze haar eerste gedichtenbundel over rouwbeleving. Nu schrijft ze ook columns over bezinning voor de Evolutiegids, waardoor je je leven in het juiste perspectief kunt plaatsen.
Numeroloog Gerrit Jansen bij de Evolutiegids

Gerrit Jansen | Numerologiegids

Populair is Gerrit Jansen wel. Dat komt ook doordat hij zijn publiek steeds met humor bij de numerologieles weet te houden. Het is een beroep dat hem niet loslaat, omdat hij daarmee zijn innerlijke wijsheid naar buiten kan brengen en anderen kan leren hoe ze beter in het leven kunnen staan.
Fer Overdijk in De Evolutiegids

Fer Overdijk | Zelfrealisatiegids

Als spiritueel coach voelt Fer Overdijk het als zijn missie om mensen te begeleiden in hun bewustzijnsontwikkeling, op weg naar zelfrealisatie. Het gaat hierbij om inzicht, het doorzien van overlevingsmechanismen, het ontmaskeren van belemmerende overtuigingen en vooral inzicht in de ware natuur. 
Harold Stevens, preventiegids bij de Evolutiegids

Harold Stevens | Preventiegids

Zelfkennis is voor Preventiegids Harold Stevens de sleutel voor evolutie. Dat is de weg van zelfrespect en zelfliefde. Met zijn Preventieteam van zorg-, communicatie- en leefstijlprofessionals richt hij zich nu op het fit, vitaal en gezond te houden van mensen. Wil jij ook evolutiefit worden?
Harry Webers Hanzegids in de Evolutiegids

Harry Webers | Hanzegids

Regionale samenwerking is volgens Harry Webers dé kracht van Oost-Nederland en stevig verankerd in het DNA van de Hanze. De voorzitter van de SER Overijssel en wegbereider van De Nieuwe Hanze, ziet integrale evolutiekansen in Oost-Nederland. Hoog tijd voor wat Hanzepep(p)er
Evolutiegids Mary Span

Mary Span | Evolutiegids & publicist

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door te reflecteren, want verandering begint bij jezelf. En door veel te lezen en te praten met mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven en naar trends daarin. Het geven van inzicht over zelfevolutie en wevolutie zijn voor mij belangrijke thema’s. In de Zingids, een nieuw redactioneel initiatief, deel ik ideeën voor een zinvol bestaan, in elke fase van het leven.
Kom bij ons team. Deel als gids jouw kennis en ervaringen

Welkom! Wil je deel uitmaken van ons innovatieve evolutienetwerk? We zijn verheugd als je erover denkt om met ons mee te doen. Om columns of artikelen te schrijven en om deze te delen op de website van de Evolutiegids. Het gaat om een vrijwillige bijdrage met veel impact. In ons huidige team zitten experts uit verschillende disciplines en met uiteenlopende achtergronden. Onze denktank brengt mensen en organisaties in beweging met energie en inspiratie.  Laten we samen iets bereiken.

Meld je aan

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?