OVER ONS | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Profiel LOGE21

LOGE21 is de nr. 1 evolutiegids voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Evolutiegids.nl van LOGE21 geeft informatie en inzichten over nieuwe ideeën en evolutietrends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en (geestes)wetenschap. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ontwikkeling. De 21e eeuw laat immers nieuwe geluiden horen: die van nieuw bewustzijn en evolutie. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil LOGE21 jouw evolutiegids zijn.

Evolutiegids & educatiepodium

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten in ons magazine, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

Betekenis naam LOGE21

Neem plaats in onze schouwburgloge en laat je verrassen door de verdiepende inzichten en wijsheden op het podium van LOGE21.

LeiderschapsOntwikkeling

(zelfbewustwording & zelfleiderschap)

Gids voor Evolutie in de 21e eeuw

(WEvolutie: samen op weg naar evolutie)

mary span

Profiel founder Mary Span

vriendenpasje1

Lid worden van ons kennisnetwerk?

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?