PROFIEL | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Wij geven inzichten en ideeën voor zinvolle [zelf] evolutie. LOGE21 is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie. Mary Span is founder. De naam LOGE21 is samengesteld uit de woorden:

LeiderschapsOntwikkeling (zelfevolutie)

Gids voor Evolutie (WEvolutie)

in de 21e eeuw.

Neem plaats in onze schouwburgloge en laat je verrassen door de verdiepende inzichten en wijsheden op het podium van LOGE21:

Profiel LOGE21

LOGE21 is de nr. 1 evolutiegids voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ontwikkeling. De 21e eeuw laat immers nieuwe geluiden horen: die van nieuw bewustzijn en evolutie. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil LOGE21 jouw evolutiegids zijn.

Evolutiegids met inzichten en interviews

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten in ons magazine, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

Educatiepodium met meerkleurige wijsheden

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

Profiel Mary Span

Welkom! Ik ben Mary Span, oprichter en evolutiegids van LOGE21. Sta me toe mijn passie te beschrijven. Ik hou ervan mensen te inspireren en te activeren om in hun evolutiekracht te komen. Er is geen terrein dat ongeschikt is voor evolutie.Evolutie is het doel van het universum. Bij LOGE21 is dat vanzelfsprekend.

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door te reflecteren, want verandering begint bij jezelf. En door veel te lezen en te praten met mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Ik hou van wetenschap, ondernemerschap, leiderschap, psychologie, filosofie, cultuur, kunst, geschiedenis en onderwerpen die met de geest te maken hebben. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven.

Ik ben van huis uit senior communicatieadviseur en coach & counselor. Ik heb de opleiding dienstbaar en verbindend leiderschap gedaan en ben een gecertificeerd Servant Leader Professional. Daarnaast ben ik een ervaren ondernemer en klankbord.

Dit educatiepodium voor dagelijkse evolutie is het gevolg van mijn zoektocht om met mijn leven iets te doen wat de moeite waard is. De route, die ik op mijn reis volg, is die van spirituele en evolutionaire groei door zeer veel te leren over leiderschap in leven, werk en de wereld. Ik geniet enorm van de inspirerende verhalen van mensen die ik interview. Zo divers en allemaal hebben ze één ding gemeen: liefde voor zinvolle ontwikkeling.

Als jij mijn website regelmatig volgt, dan zal je zijn opvallen dat LOGE21 een positieve insteek heeft. Terwijl we in het nieuws vooral de chaos van de wereld zien, vinden er momenteel geweldige creatieve ontwikkelingen plaats en grote doorbraken in de wetenschap. Als gids voor evolutie wil ik van onderop en van bovenaf inzichten geven.

Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een zinvolle bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

evolutiespiraal_1000

Zelfevolutie

Via de processen van het leven groei je. Het doel van evolutie is bewustzijn te ontwikkelen.

header_evolutie_mensen_1500

WEvolutie

De nieuwe zienswijze ziet de evolutie van het leven steeds meer als een rijk creatief en gezamenlijk proces waarin elk leven zich aanpast aan een ander leven.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

AUTEURSRECHT | CREATED BY MARY SPANSITEMAP

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?