OVER ONS | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Profiel

Wij zijn de nr. 1 EVOLUTIEGIDS voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Ons online magazine geeft informatie en inzichten over nieuwe ideeën en evolutietrends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en (geestes)wetenschap. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ontwikkeling. De 21e eeuw laat immers nieuwe geluiden horen: die van nieuw bewustzijn en evolutie. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Evolutiegids & educatiepodium

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

Regisseurstoel LOGE21

Publicist Mary Span

Geen business zonder presentatie in De Evolutie

Lid worden van ons kennisnetwerk?

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?