MARY SPAN | gids voor zinvolle [zelf] evolutie


collage_maryspankopie

Alles wat je wilt weten over evolutiegids Mary Span

Welkom! Ik ben Mary Span, oprichter en evolutiegids van LOGE21. Sta me toe mijn passie te beschrijven. Ik hou ervan mensen te inspireren en te activeren om in hun evolutiekracht te komen. Er is geen terrein dat ongeschikt is voor evolutie. Evolutie is het doel van het universum. Bij LOGE21 is dat vanzelfsprekend.

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door veel te praten met ervaren leiders, ondernemers en mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Ik hou van wetenschap, psychologie, filosofie, cultuur, kunst, geschiedenis en onderwerpen die met de geest te maken hebben. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven in het universum.

Ik heb de opleiding dienstbaar en verbindend leiderschap gedaan en ben een gecertificeerd Servant Leader Professional. Daarnaast ben ik opgeleid tot senior communicatieadviseur en tot coach & counselor. Ik ben een ervaren ondernemer en klankbord.

Educatiepodium
Dit educatiepodium voor dagelijkse evolutie is het gevolg van mijn zoektocht om met mijn leven iets te doen wat de moeite waard is. De route, die ik op mijn reis volg, is die van evolutionaire groei – door zeer veel te leren over evolutie, trends, de wereld van het zichtbare en onzichtbare en tegelijkertijd mijn bekwaamheid tot handelen te vergroten. Ik geniet enorm van de inspirerende verhalen van mensen die ik interview. Zo divers en allemaal hebben ze één ding gemeen: liefde voor ontwikkeling.

Als jij mijn website regelmatig volgt, dan zal je zijn opvallen dat LOGE21 een positieve insteek heeft. Dat komt omdat het thema van LOGE21 gaat over bewuste evolutie, een nieuwe kijk op zinvolle [zelf] evolutie. Terwijl we in het nieuws vooral de chaos van de wereld zien, vinden er momenteel geweldige creatieve ontwikkelingen plaats en grote doorbraken in de wetenschap. Als gids voor evolutie wil ik van onderop en van bovenaf inzichten geven.

Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een positieve bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

Voel je je aangetrokken tot mijn thema en werk? Leuk. Maak een afspraak voor een kennismaking!

HARTe groet, Mary Span

Mary Span, evolutiegids LOGE21

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

© LOGE21 created by Mary Span | Evolutie is ieders business | Sitemap

Evolutie is ieders business...

Log in with your credentials

Forgot your details?