OVER ONS | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Profiel

Wij zijn de nr. 1 EVOLUTIEGIDS voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Ons online magazine geeft informatie, inzichten en trends over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van zinvolle evolutie en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Evolutiegids & educatiepodium

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker leven.

Maak kennis met onze experts & columnisten

Bestuursgids Han Bekkers
Bestuursgids Han Bekkers
Hoogleraar Frank den Butter
Economiegids Frank den Butter
Volgens Kim van der Leest is de natuur een inspiratiebron voor innovatie en evolutie
Belevingsgids Kim van der Leest
Mary Span, trendjournalist en publicist van De Evolutiegids
Evolutiegids Mary Span
Harry Webers, columnist van De Evolutiegids
Hanzegids Harry Webers
Meld je aan als expert & columnist

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd
RSS
Facebook
Facebook
LinkedIn

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?