PROFIEL LOGE21 | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Profiel

LOGE21 is de nr. 1 evolutiegids voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ontwikkeling. De 21e eeuw laat immers nieuwe geluiden horen: die van transformatie en evolutie. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil LOGE21 jouw evolutiegids zijn.

Online evolutiegids met inzichten en interviews

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten in ons magazine, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

Online educatiepodium met meerkleurige wijsheden

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Lift Your Life & Your World & Share it!

Log in with your credentials

Forgot your details?