PROFIEL LOGE21 | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

LOGE21 is de nr. 1 evolutiegids voor iedereen die inspiratie zoekt over zinvolle [zelf] evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te kunnen komen. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ontwikkeling. De 21e eeuw laat immers nieuwe geluiden horen: die van transformatie en evolutie. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil LOGE21 jouw evolutiegids zijn.

Online evolutiegids met inzichten en interviews

Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten in ons magazine, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

Online educatiepodium met meerkleurige wijsheden

De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

Wil jij meedenken met of b/vlogger worden van LOGE21?

Wij houden van evolutie en wij gaan voor evolutie. Omdat je inzichten krijgt van evolutie. Omdat evolutie je leven verrijkt, je inspireert, je handvatten en tools geeft. LOGE21 is op zoek naar inspirerende bloggers, vloggers en enthousiaste medewerkers die als vrijwilliger aan de slag gaan om de Evolutiegids van LOGE21 verder uit te bouwen en op de kaart te zetten. Ben jij een expert op het gebied van persoonlijke, sociale, zakelijke, duurzame of maatschappelijke ontwikkeling? Make Your Mark op het podium van LOGE21 en stuur een mail naar de redactie 

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

© LOGE21 created by Mary Span | Evolutie is ieders business | Sitemap

Evolutie is ieders business. Share it s.v.p.!

Log in with your credentials

Forgot your details?