JAY SHETTY | wijsheidsgoeroe | persoonlijke evolutie

Jay Shetty, de nieuwe Oprah?


Jay Shetty, een naam die je zou moeten onthouden.  Jay is van oorsprong Engels en is beroemd geworden als een internationale vlogger, spreker en storyteller. Hij praat over onzichtbare dingen die er echt toe doen. Gepassioneerd vertelt hij waarom mensen zo’n behoefte hebben aan dromen die werkelijkheid kunnen worden.

Iedereen is wel eens een adviseur geweest als het om levenslessen gaat. Maar meestal geef je advies aan anderen behalve aan jezelf. We worden constant omringd door verwachtingen van anderen die onze eigen intuïtie overstemt. De spreker, vlogger, interviewer en storyteller Jay Shetty maakt daar korte metten mee: “Jouw passie is geen bijzaak, het is je roeping. En jouw bijdrage is niet idealistisch, het is real. Als je echt een vervullend leven wilt en het verschil wilt maken in het leven van anderen, bouw dan niet aan je cv maar aan je eigen leven!”

Tweede Oprah?
Of Jay een tweede Oprah is? Ik denk dat hij zelfs meer is dan een interviewer. Hij is een levensfilosoof die viraal gaat. Hij lijkt op een virtuele goeroe, want hij wil het internet vullen met wijsheid. In zijn video’s koppelt hij Albert Einstein aan Will Smith of aan de Dalai Lama. Zakenblad Forbes riep hem uit tot een van de dertig mensen die je op mediagebied in de gaten moet houden.

Zie hem echter als een radar in een virtuele wereld (weliswaar als een wijsheidsbrengende goeroe), maar doe vooral ook je eigen ding en volg je eigen hart. Dat is zijn belangrijkste boodschap die uit al z’n video’s spreekt.

Join the [w]evolution

AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 180321
Trendjournalist/publicist. Hou ervan je te inspireren en te activeren
voor zinvolle evolutie in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.

janterlouw1

Jan Terlouw’s pleidooi voor betrokkenheid

Steeds moedigt Jan Terlouw mensen aan om op een positieve manier te kijken naar de huidige uitdagingen.

janrotmans1

Jan Rotmans’ wake-up call

‘Geen woorden meer, maar daden’ roept hoogleraar Transitie Jan Rotmans op. ‘Want we zijn ’t sukkeltje van Europa’.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?