INTERVIEWS | nieuwe leiders en bewuste ondernemers

Interviews in de Evolutiegids

Nieuwe leiders en bewuste ondernemers te gast bij Mary Span

Mijn online interviews zijn verdiepende gesprekken met nieuwe leiders, bewuste ondernemers en mensen die op een of andere manier een evolutionaire bijdrage leveren aan een betere wereld. In elk interview passeren visies, wijsheden en inzichten uit de wetenschap, psychologie, filosofie, business, spiritualiteit en kosmologie de revue. Echt de moeite van het lezen waard! Klik hierna door naar de interviews.

evolutietrends

Interviews met
nieuwe leiders

Nieuwe leiders die bewuste evolutie voorstaan nemen plaats op het podium van de EVOLUTIEGIDS. Geen droge informatie, maar evolutionaire ideeën en inzichten die ertoe doen. Lees onze interviews met nieuwe leiders eens. Dat geeft inzicht!

spreker11

Interviews met
bewuste ondernemers

Ondernemers, freelancers en initiatiefnemers voor een betere wereld kunnen veel betekenen voor de maatschappij. Met onze interviews krijg je een helder beeld van hun evolutionaire leiderschapsvisie.

lifecoaching

Views van
actieve evolutieleiders

Doe ideeën op voor ‘n doorbraak in je loopbaan. Wij introduceren inspirerende mensen die een evolutionaire bijdrage leveren aan de wereld… En vind de reden om nú uit de startblokken te komen.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?