INTERVIEWS | nieuwe leiders en bewuste ondernemers

Zonder verdieping geen interview

Onze interviews zijn verdiepende gesprekken met nieuwe leiders, nieuwe ondernemers, bewuste experts en mensen die op een of andere manier een evolutionaire bijdrage leveren aan een betere wereld. Inzichten uit de wetenschap, psychologie, filosofie, business, spiritualiteit en kosmologie passeren de revue. Echt de moeite van het lezen waard! Klik hierna door naar onze interviews.

evolutiecafé

Interviews met
nieuwe leiders

Nieuwe leiders die bewuste evolutie voorstaan nemen plaats op het podium van de EVOLUTIEGIDS. Geen droge informatie, maar evolutionaire ideeën en inzichten die ertoe doen. Lees de interviews met nieuwe leiders eens. Dat geeft inzicht!

Regisseurstoel van De Evolutiegids

Interviews met bewuste ondernemers

Ondernemers, freelancers en initiatiefnemers voor een betere wereld kunnen veel betekenen voor de maatschappij. Met onze interviews krijg je een helder beeld van hun evolutionaire leiderschapsvisie.

Inspirerende evolutieleiders

Doe ideeën op voor ‘n doorbraak in je loopbaan. Wij introduceren inspirerende mensen die een evolutionaire bijdrage leveren aan de wereld… En vind de reden om uit de startblokken te komen.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?