HAN BEKKERS | BESTUURSGIDS | PROFIEL

Han Bekkers profiel in de Evolutiegids

 PROFIEL HAN BEKKERS | BESTUURSGIDS

Iedereen weet dat de druppel opgaat in de oceaan,
slechts weinigen weten dat de oceaan opgaat in de druppel.
Kabir (1450-1510)

Hoe kan ik meewerken aan een betere wereld? Is dit voorbehouden aan invloedrijke leiders? Nee, ieder individu is in staat een belangrijke bijdrage te leveren. Hoe? Daarvoor levert mijn handboek voor persoonlijk leiderschap ‘De Druppel en de Oceaan’ het gereedschap. Het is een boek over spiritueel leiderschap dat de weg wijst om veranderingen zowel in organisaties als in je persoonlijke leven te laten slagen. Leiderschap is namelijk niet voorbehouden aan enkele mensen in de top maar is bereikbaar voor iedereen. Voor mensen die het lef hebben om voor zijn waarden te gaan staan en visie op een toekomst voor ons allen hebben. Herman Wijffels schreef er het voorwoord voor. Daarin formuleert hij een boeiend en origineel antwoord op belangrijke kwesties van deze tijd.

De lezers van het blad Management Team hebben het boek ‘De druppel en de oceaan’ gewaardeerd als het op ‘twee na beste managementboek ooit’.

Werkervaringen
Ik ben werkzaam (geweest) als Coördinator/directeur van de Stivero en in de gemeentelijke en rijksoverheid als leidinggevende: van afdelingshoofd (Dordrecht), via Projectmanager Stadsvernieuwing (Rotterdam) en Beleidsdirecteur op het ministerie van VROM (DGVH) tot en met gemeentesecretaris/ algemeen directeur van Dordrecht, Nijmegen, Amersfoort (en kort Enschede) en als gemeentesecretaris/ transitiemanager in Haarlemmermeer, Haaksbergen, Landgraaf, Heerlen, Leiden en Leudal. Verder als voorzitter diverse bestuurlijke functies uitgeoefend, waaronder de Vereniging van gemeentesecretarissen, Raad van Toezicht MEER Voormekaar, Volkshuisvestingsraad Zuidwest en vele trainingen en cursussen gegeven. 

Huidige werkzaamheden
Ik geef mensen via coaching en counseling begeleiding in hun leven en werk. Daarnaast ben ik gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leudal, voorzitter van de Raad van Toezicht van een welzijnsstichting en voorzitter van een volkshuisvestingsraad.

 IN EXTERNE MEDIA

Awardwinning managementboek: De druppel en de oceaan (2010) 

 HAN’S FUNCTIES

Han Bekkers

Opgeleid tot architect en volkshuisvester aan de TU Delft. Daarnaast studies gevolgd in psychologie, wijsbegeerte en (bouw)economie. Verder cursussen in Management en Leiderschap (Bestuurlijk management ROI, Zuijderveld, Avatar, Landmark), ITIP, Gestalt-psychologie, Creatieve therapie (Cochenille) en Bodywork.

Ik heb een grote ervaring in het aansturen van verschillende professionals binnen een gemeenschappelijk kader.

Partner kennis- en evolutienetwerk van de Evolutiegids.

 HAN’S ADRES

      

 COLUMNS | HAN BEKKERS

Eenheidsbewustzijn in de Evolutiegids
COLUMN

De toekomst is niet voor bange leiders

De aarde biedt ons een podium om in eenheid te evolueren. Maar waar zijn de leiders? Lees meer…

Han Bekkers in Kameroen
COLUMN

Evolutiereis naar Kameroen

Han Bekkers is op zoek gegaan naar de ziel van Kameroen. Hij vond er niet alleen voedsel voor zijn ziel, maar ook voor zijn roman. Lees meer…

tango1
COLUMN

Evolutiereis naar Buenos Aires

De ziel omvat de eeuwenlange ontwikkelingen van een stad of land. Maar wat is de ziel? Lees meer…

hanbekkers6
INTERVIEW

Iedereen kan bijdragen aan de wereldevolutie

Weinigen weten dat de oceaan opgaat in druppels. We beseffen niet dat alles wat in de wereld bestaat in onszelf zit. Lees meer…

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?