GERRIT JANSEN | word en blijf wakker! | view

bewustzijnsproces bij de Evolutiegids

7 april 2020 | Gerrit Jansen | Numerologiegids

Word en blijf wakker!

gids voor spirituele evolutieDe mensheid evolueert momenteel in een versnelling. De overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk wordt nu duidelijker. We gaan van de rationaliteit naar het gevoel.

 

Het bewustzijns- en transformatieproces van het vissen- naar het watermantijdperk vereist veel moed, omdat ieder mens de gevoelslaag dient aan te boren. Dat proces kun je alleen ingaan wanneer je bereid bent om je hoofd leeg te maken. Want zodra je hoofd leeg is, vult je hart zich.

De natuur, waaruit wij allen zijn ontstaan, geeft in deze turbulente periode de richting aan. We worden letterlijk en figuurlijk naar binnen geleid om de aarde de rust te geven om zich te kunnen herstellen. De vogels krijgen het luchtruim weer terug, de vliegtuigen staan aan de grond. Jenny Arean en Frans Halsema zongen het zo mooi: ‘Vluchten kan niet meer’. We kunnen onze ‘vlucht’ gewoon niet meer boeken.

 

De coronacrisis treft iedereen op deze planeet. Er wordt nu een beroep gedaan op jouw solidariteit, want de wereldorde is geheel verstoord. Het leven dat je tot nu toe hebt geleid, is niet meer vol te houden. Er moest iets gebeuren om de mensheid als geheel wakker te schudden en wakker te blijven, ook na de coronacrisis. Met de oude denkpatronen kunnen we na de crisis niet meer uit de voeten. We zullen als wereld een nieuw systeem van inkeer en samenleven moeten uitvinden.

We zullen met z’n allen een hele nieuwe weg mogen inslaan en de navigatie voor een nieuw leven komt voortaan vanuit ons diepe weten en niet meer vanuit ons denken. Het vertrouwen in het ongeziene mag terugkomen. Je wordt als mens nu duidelijk op de sterfelijkheid van het leven gewezen. We logeren immers op deze aarde om ervaringen op te doen. We dienen bij ons vertrek het logeeradres schoon achter te laten, want je bent slechts te gast op deze aarde. Laten we ons dan ook zo gedragen!

 

Door de huidige maatregelen worden we geacht om nog meer met elkaars aanwezigheid rekening te houden. Door de 1,5 meter afstand wordt onze aura niet meer door anderen beïnvloed. Je behoudt je eigen fundament en grondrecht en daardoor kun je jouw bestaansrecht herbevestigen. Niemand dringt meer voor, we gaan van het ‘kijken’ naar het ‘zien’ van elkaar.

Er gebeuren prachtige dingen, de mens wordt creatiever en daardoor op nieuwe ideeën gebracht. Het basisinkomen wordt nu weer bespreekbaar, de verhouding tussen arm en rijk staat ter discussie. Geld valt niet op de aarde en valt er ook niet vanaf. Dus het monetaire stelsel gaat op de schop. De zon, die ieder mens licht en warmte geeft, gaat zich nog meer profileren als energieleverancier.

 

Bonussen worden nu ingeleverd en de voetballers accepteren een lager salaris en storten geld in een hulpfonds.
Is het niet bijzonder dat juist tijdens de viering en herdenking van 75 jaar bevrijding er nu Nederlandse patiënten worden opgenomen in de ziekenhuizen van voormalige vijand en nu vriend Duitsland?

De kinderen, onze toekomst, krijgen weer de aandacht die ze verdienen. De ouders kunnen de kinderen niet meer ‘afleveren’ op school. Door het thuisonderwijs krijgen de ouders nu de kans om hun kinderen de lesstof op hun eigen wijze vanuit diep weten door te geven.

 

De uiterlijkheden zijn nu ondergeschikt aan het innerlijke. De schoonheid van binnen mogen we afstoffen, waardoor het weer voelbaar is en zichtbaar wordt. Wanneer je in de kamer staat voor een beslagen raam, kan iemand die buiten staat je alleen maar zien wanneer je vanuit de binnenkant het raam schoonmaakt. Als de wegenwacht je wilt helpen, zal toch eerst de klep van de auto geopend moeten worden. Maar deze krijg je pas open wanneer je naar ‘binnen’ gaat om onder het stuur de hendel om te draaien.

Sommigen worden nu ongeduldig en willen dat de maatregelen worden afgebouwd, maar dat is niet zo verstandig. We zitten namelijk nog midden in het bewustzijnsproces. Numerologisch zullen we pas in oktober weer wat lucht en ruimte ervaren. In die maand wordt het jaar 2021 ingeluid – het jaar van ruimte en vrij ademhalen -, aangezien het numerologisch gezien een 5-energie met zich meedraagt.

 

Laten we vooral geduld hebben en niet te snel de klep van de oven openen, want anders zakt de cake in elkaar.

Gerrit Jansen in De Evolutiegids
AUTEUR GERRIT JANSEN | © Evolutiegids | 200407
Gerrit Jansen is numerologiegids en wijsheer.
Hij begeleidt mensen die op zoek zijn
naar hun Ware Ik,
hun talenten en levensmissie.
Gerrit Jansen in de Evolutiegids

De betere evolutieweg

Volgens numeroloog Gerrit Jansen heeft iedereen de mogelijkheid om een betere evolutieweg te kiezen.

Paul Kingsnorth was milieuactivist en vindt duurzaamheid te mensgericht

We kampen met een spirituele crisis

Volgens voormalig milieuactivist Paul Kingsnorth is het milieubewustzijn te mensgericht.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?