GABRIELA & REINT GAASTRA | wie ben je werkelijk? | interview

Gaaastra en Levin in de Evolutiegids

Gabriela en Reint Gaastra-Levin van de Maria Magdalena en Jezus Wereldschool:

‘Je bent grootser dan je denkt’

gids voor spirituele evolutieHet echtpaar Gabriela en Reint Gaastra-Levin brengen liefdevolle en wijze boodschappen van Maria Magdalena en Jezus in de wereld. Zij geven inzichten over wie je werkelijk bent en laten je spirituele evolutieweg zien. Je bent namelijk grootser dan je denkt.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin zijn geëngageerde mensen. Gabriela Gaastra-Levin is van huis uit een Argentijnse arts, maar ze ziet zichzelf vooral als brenger van recente boodschappen van Maria Magdalena en Jezus en als moeder en echtgenote. Gabriela studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Buenos Aires met als specialisatie Psychiatrie. In Europa bekwaamde ze zich in Ayurveda en Chinese geneeskunde. Dat alles deed ze vooral om de fysieke en psycho-emotionele aspecten van de mens goed te leren kennen. In 2017 werd ze door het spirituele tijdschrift Paravisie uitgeroepen tot Medium van het Jaar 2016.

Wereldschool
Jurist en journalist van oorsprong Reint Gaastra vormt samen met zijn echtgenote de directie van de Maria Magdalena en Jezus Wereldschool en hun eigen uitgeverij Follow Your Heart. Samen brengen ze de leer van de spirituele meesters over de Goddelijkheid van de mens al vele jaren met passie naar voren. Via workshops, cursussen, spirituele reizen, consulten en gechannelde boeken. Volgens het Apeldoorns echtpaar zijn de essenties van de leer van Maria Magdalena en Jezus zo’n tweeduizend jaar lang niet altijd begrepen. Ze zijn door hun revolutionaire karakter bewust door religieuze machthebbers verzwegen en vervolgens in de vergetelheid geraakt. Nu de mensheid anno 2019 een hogere graad van bewustwording heeft bereikt, is de mens er rijp voor om er weer contact mee te maken en er zijn voordeel mee te doen.

Missie
Wat houdt die leer van de Meesters in? Gabriela: “Onze missie, in samenwerking met Maria Magdalena en Jezus, is om de mensheid bewust te maken van de eigen Goddelijke identiteit. En het eigen hart te doen openen om de onvoorwaardelijke liefde, die we zelf zijn, ook te laten stromen op Aarde. Maria Magdalena en Jezus noemen dat de Goddelijkheidsactivatie van de mens op Aarde.”

Maar wat is daar dan het nut van? Gabriela lacht: “Om ons evolutieproces te vervolmaken. We zijn allemaal geïncarneerde wezens die op Aarde van hun ervaringen leren. Het is de oermissie van de mens om zijn Goddelijke essentie in de spirituele dimensie ook op Aarde te verwezenlijken. Daar zijn wij allemaal in tientallen levens op deze planeet mee bezig.”

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Reint vult aan: “We noemen deze planeet ook wel de Universiteit van de dualiteit. In de spirituele dimensie ervaren we eenheid. Op Aarde worden we juist geconfronteerd met grote tegenstellingen: arm en rijk, oorlog en vrede, harmonie en chaos, licht en donker, mannelijk en vrouwelijk. Die dualiteit maak het mogelijk dat we groeien in wijsheid door het gedrag dat we tonen en de keuzes die we maken. We zijn ruwe diamanten die door de schuring met het Aardse geslepen worden. Daarbij doorbreken we het grootste taboe op Aarde als we durven uit te spreken dat we een Goddelijk wezen zijn. Dat is nog eens evolutie!”

Evenwicht
Hoe komt het dat jullie boodschap nu pas begint te beklijven?
Gabriela: “Omdat de mensheid zich heeft doorontwikkeld. Mensen worden zich nu bewuster van zichzelf, zowel als man én als vrouw. Om de eenheid met God te kunnen ervaren zijn de mensen bezig de vrouwelijke en mannelijke kant in zichzelf in evenwicht te brengen. Maria Magdalena en Jezus spelen daar met hun energie en kennis ook een rol in. Ze staan als paar voor het volkomen gelijkwaardig zijn van man en vrouw. Het bereiken van dit evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie op Aarde is een evolutieproces dat nog de nodige tijd in beslag zal nemen.”

Reint reageert: “Eigenlijk heeft de wereldwijde mannelijke dominantie en vrouwelijke ondergeschiktheid door de eeuwen heen geleid tot problemen. Denk bijvoorbeeld eens aan de ontstane wereldwijde armoede, epidemieën, onderdrukking van bevolkingsgroepen en een gebrek aan onderwijs voor meisjes.”

Maar er is toch ook al veel bereikt? Armoede neemt af in de wereld, we krijgen wereldwijd de gezondheidszorg beter onder de knie, kinderen krijgen meer toegang tot onderwijs en vrouwen nemen hun posities in de samenleving in. “Klopt”, antwoordt Gabriela. “De wereld is in transitie. Nieuwe generaties willen het oude niet meer. Zo raken mannelijk en vrouwelijk steeds meer in balans.”

The Voice
Wat is er nog meer nodig om in liefde te groeien?
“Het is belangrijk dat je jezelf waardeert voor wie je bent, omarm jezelf en zie de Goddelijke vonk in jezelf”, aldus Gabriela. “Je mag er als mens helemaal zijn. Je hoeft je niet schuldig, zondig en minderwaardig te voelen. Ik zie dat jongeren hun zelfbewustzijn al beter aanvaarden dan de ouderen onder ons. Talentenjachten en danswedstrijden op televisie zoals The Voice of Holland en Dance Dance Dance zijn daar sprekende voorbeelden van. Maar ik zie het ook bij mijn dochter en al die andere jonge meiden die fanatiek hiphoppen. Dat was vroeger ondenkbaar. Ongeremde zelfexpressie en samenwerking staan daarbij voorop. Jongeren beginnen zich op brede schaal op een heel creatieve wijze te uiten. We zitten met z’n allen, met ups en downs, midden in een helingsproces.”

Toekomst
Dus je hebt eigenlijk een positieve boodschap te brengen?
Gabriela: “Ik heb een goed gevoel over de toekomst van de mensheid op Aarde. Ik zie natuurlijk nog wel veel troep naar boven komen. Maar dat is nodig om oud zeer en het verleden te kunnen reinigen. Er is veel weerstand en verzet. De oude krachten bieden tegenstand, maar de jongere generatie wil verder evolueren, wil stappen maken. Je ziet dat nu ook terug in de klimaatprotesten van scholieren. Jongeren hebben vaak een verfrissende blik op de wereld. Ze zijn rechttoe, rechtaan. Ze brengen zonder poespas hun boodschap, zonder politieke intenties. Daar kunnen we ook aan aflezen dat we ons – zoals Maria Magdalena zegt in De Maria Magdalena Code – in een opstijgende fase van bewustzijnsontwikkeling of bewustzijnsverruiming bevinden.”

Robotisering
Ik zie dat ook, maar sommigen waarschuwen wel voor de technologische ontwikkeling van robots. Die zouden bij wijze van spreken ons leven kunnen overnemen, ons kunnen overschaduwen.
Gabriela: “Een opstijgende fase betekent niet dat er geen obstakels zullen zijn. Ja, de robotisering kan een groot gevaar zijn, juist door het vergaande lerende vermogen van robots. Het openen van ons hart en onze vrije wil staan op het spel, waarschuwt Jezus ons. Als mens zullen we binnen de beperkingen van de natuurwetten en de technologische ontwikkelingen een betere keuze moeten maken dan we ooit in Atlantis deden. We zijn ons er onvoldoende van bewust wat de gevolgen zijn het geven van de macht aan de technologie en de tech-groepen. In essentie zijn wij juist de ware macht! Het is belangrijk om dat te onderkennen, anders evolueren wij de verkeerde kant op”, zegt Gabriela met een uitroepteken. “Ik zie bijvoorbeeld dat de Chinese overheid op steeds grotere schaal met behulp van geavanceerde technologie de eigen bevolking controleert. De vrijheid van handelen en het individu komen daar steeds meer onder druk te staan. De mens heeft juist de vrije wil nodig om vanuit het hart de juiste keuzes te kunnen maken en van daaruit te kunnen evolueren.”

Persoonlijke verwondering
Wat dient de mens als individu bovenal te doen vanuit vrije wil?
Reint: “Je blijven ontwikkelen. Je instrument verfijnen. Je verwonderen over je eigen lichaam. Ons lichaam is zó intelligent, zó bijzonder, maar we moeten het nog beter leren kennen”, roept hij uit. “Het evolutieproces begint bij persoonlijke verwondering over het leven, over wie je bent en hoe je functioneert op aarde. Op het moment dat jij je realiseert wie je werkelijk bent, voel je de zin van het leven.”

Accepteren
Gabriela Gaastra: “Op hun beurt worden andere mensen geraakt door die verwondering. Daardoor worden ze geïnspireerd om zelf ook dat evolutieproces aan te gaan. Een belangrijke bewustzijnsdoorbraak is het volledig accepteren van al onze levenservaringen, het accepteren van wie we in essentie zijn. We komen niet verder als we onze aardse ervaringen ontkennen. We hebben al onze aardse processen nodig om tot evenwicht en eenheid te komen.”

Reint: “Mensen die zelfreflectie toepassen en zichzelf daarbij liefdevol omarmen, zijn in mijn ogen moedig. Die willen groeien en zich overgeven. Op het moment dat je je zelfveroordeling omarmt en van jezelf leert houden, breng je jezelf terug naar eenheid. Je sluit dan vrede met jezelf, je persoonlijkheid en je incarnatie. Dat is een heilig moment.”

Verantwoordelijkheid
Gabriela afsluitend: “Een sleutelmoment in je leven is als je verantwoordelijkheid neemt voor je creaties, voor alles wat je hebt gedacht, gedaan of gevoeld.” Dat kan nog niet iedereen. “Doe het in kleine stappen en kies iets wat je op een bepaald moment aan kunt. Onderzoek eerst wat de oorzaak van een gebeurtenis is. Kijk bijvoorbeeld naar je innerlijk kind. Wat heeft dat kind nodig? Liefde, aandacht, gezien of gehoord worden? Als je naar jezelf luistert welke behoeftes je hebt, kun jij je leven op een positieve en verantwoordelijke manier gaan opbouwen. Dan sta je bewuster in het leven en maak je bewuste keuzes. Dat proces ondergaan we zelf ook. Ieder voor zich, maar ook samen. Maria Magdalena en Jezus hebben ons hiervoor mede gevormd. Daar zijn we hen heel dankbaar voor.”

Join the [w]evolution

AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 190306
Trendjournalist/publicist. Hou ervan je te inspireren en te activeren
voor zinvolle evolutie in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Denken is vluchtig,
voelen leidt naar je ziel.

Johan Witteveen,
oud-minister van Financiën en soefi

       

Eckhart Tolle

De kracht van het NU

De kern van Eckhart Tolle’s leer is de transformatie van het menselijk bewustzijn – een wereldwijd spiritueel ontwaken.

Internationale Vrouwendag

Free the Feminine

Het vinden van de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke is momenteel het belangrijkste proces op aarde. Bekijk de prachtige video!

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?