EVOLUTIONAIRE INNOVATIES | zakelijke evolutie

Verbreed je horizon met evolutionaire innovaties

MKB platformevolutie

Het mkb neemt het heft in eigen hand. In 2018 zal het mkb de platformevolutie gaan omarmen. Het zijn coöperaties waarbij het mkb zich verenigt als koepel en zelf investeert in de technologie om de diensten meer democratisch aan te kunnen bieden.

Homey, alles in huis verbonden

Homey is een minuscule, ronde machine die talloze apparaten in je woning kan aansturen; van je lampen tot je rolgordijnen en van je tv tot je thermostaat. Gebruikers krijgen daarmee meer privacy dan die van Google of Amazon.

Copenhagen Wheel

Een achterwiel met twaalf sensoren, een elektrische motor en een aantal batterijen. Dat is het Copenhagen Wheel. Het wiel is ontwikkeld door het SENSEABLE City Lab van MIT in samenwerking met de stad Kopenhagen. Het maakt van iedere fiets een elektrische fiets.

Loftium

Loftium co-financiert de hypotheek, zodat een starter een grotere woning kan kopen. Voorwaarde is dat één kamer beschikbaar wordt gesteld voor Airbnb. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Loftium.

Vliegende Hollander komt eraan!

Hij haalt 160 km per uur en kan met twee personen op de weg en de lucht in, maar je moet er wel een vliegbrevet voor hebben. De vliegende auto PAL-V heeft ook een start- en landingsbaan nodig. Ben je klaar voor het nieuwe vliegavontuur in 2019?

Meditatiehoofdband voor betere focus

De Muse is de perfecte gadget voor mensen die willen (beginnen met) mediteren. De gadget plaats je op je hoofd en helpt je beter te concentreren en stress te verminderen. Via brainfitness.nl is de Muse ook voor de Nederlandse markt beschikbaar.

Auto opladen met zonnestroom

Onderzoeker Chandra Mouli heeft in zijn onderzoek één omvormer ontworpen, waardoor het voertuig zowel direct vanuit zonnepanelen als uit het reguliere stroomnet kan opladen. Het elektriciteitsnet is daardoor niet meer nodig als tussenstap. 

Snurkvrije oordopjes

De QuietOn Sleep-oordopjes zijn specifiek gemaakt om in te doen tijdens het slapen en filteren snurkgeluiden weg. De noise-cancelling werkt speciaal op frequenties die bij snurkgeluiden horen en zouden dus heel effectief moeten zijn voor dat specifieke probleem.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?