MAAK ‘N NIEUWE START | evolutiecoach Mary Span

Maak ‘n evolutionaire start met Mary Span…

Positief denken een illusie? Ik dacht het niet. Maar eerlijk is eerlijk. Positief denken is easy als het leven je toelacht. Maar wanneer je ineens wind tegen krijgt – door ontslag, pijn, ziekte, burn-out of het verlies van een dierbare – dan is dat andere koek. Welk effect heeft dat op je lijf en geest?

Eén ding is zeker: negativiteit roept negativiteit op en dat heeft z’n weerslag op je leven. Alles wat je nodig hebt, zit al in je. Maar vaak kun je er niet bij omdat het bij de een wat dieper verstopt zit dan bij de ander.

Maar wat zou er gebeuren als je bewust zou worden van je belemmeringen, overtuigingen en pijn? Als je deze denkbeelden een positieve draai zou geven? Hoe zou het zijn als jouw kwaliteiten en talenten naar boven mogen komen? Hoe zou het zijn als jouw energie weer mag stromen en je werkelijk de regie over je leven zou hebben?

In mijn praktijk werk ik aan jouw welzijn en persoonlijke of professionele groei. Door middel van bewustwordings- en ontspanningstechnieken coach ik je naar een nieuwe start in leven, werk of bedrijf. Via een korte intake kijk ik naar wat er op een dieper niveau leeft.  Ik ga daarbij uit van een holistische benadering waarbij de mens als een geheel benaderd wordt. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf waardoor je groei, kracht, meer gevoel en balans zult ervaren in je dagelijkse leven. Er wordt gewerkt aan daadwerkelijk herstel, het vergroten van het welbevinden of het verkrijgen van (meer) inzicht. Het is een wisselwerking die ervoor zorgt dat het resultaat niet te voorspellen, maar altijd heel bijzonder is.

Het mooiste wat je worden kunt is jezelf. Maak een afspraak met evolutiecoach Mary Span: info@evolutiegids.nl of bel: 0313 471 310.  Adres: Dreef 68 in Bronckhorst (Gld).

Jij bent je beste therapeut en de schepper van je eigen leven! Ik help je dat te ontdekken. Door positief in het leven te staan creëer je nieuwe energie, word je stressbestendig, versterk je het immuunsysteem, maak je jezelf minder vatbaar voor ziektes, help je conflicten of problemen sneller de wereld uit en maak je weer vrienden.

over Mary Span

Na beroepsopleiding Communicatie werkte ik een aantal jaren als zelfstandige communicatieadviseur, businessjournalist en tekstschrijver. Maar zelfontwikkeling en spirituele groei vond ik eigenlijk nóg belangrijker. Ik hou van onderwerpen die met de geest en het leven te maken hebben. Dus werd coaching/counseling mijn tweede beroep. Het geven van inzicht kan volgens mij op twee manieren plaatsvinden: via deze evolutiegids waarin ik inzichten geef over zinvolle [zelf] evolutie en via evolutiecoaching waarbij ik face-to-face aan bewustwording van mensen werk.

Ik heb me naast coaching en counseling ook verdiept in methoden als meditatie en aurahealing die helpen om concreet in het dagelijkse leven vorm te kunnen geven aan bewustzijn en van wat je werkelijk wilt. Ik heb de opleiding dienstbaar en verbindend leiderschap gedaan en ben een gecertificeerd Servant Leader Professional. Servant Leadership is een manier van zijn en doen waarbij de leider dienstbaar is aan de groei van anderen en zichzelf, zodat mensen tot betekenis komen, organisaties blijvende resultaten boeken en daarmee bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel. Ten slotte ben ik een ervaren ondernemer en klankbord voor starters. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Touch of Matrix, een vernieuwende bewustzijnsmethodiek en therapie om van pijn, stress, trauma, angst of onzekerheid af te komen.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?