MARY SPAN | EVOLUTIEGIDS | PROFIEL

PROFIEL MARY SPAN | EVOLUTIEGIDS

Welkom! Ik ben Mary Span, oprichter, trendjournalist & publicist van LOGE21. Ik hou ervan mensen te inspireren en te activeren om in hun evolutiekracht te komen. Evolutie is het doel van het universum. Bij LOGE21 is dat vanzelfsprekend.

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door te reflecteren, want verandering begint bij jezelf. En door veel te lezen en te praten met mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Ik hou van wetenschap, ondernemerschap, leiderschap, psychologie, filosofie, cultuur, kunst, geschiedenis en onderwerpen die met de geest te maken hebben. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven en naar trends daarin. Het geven van inzicht over zelfevolutie en WEvolutie zijn voor mij dan ook belangrijke thema’s. Met oog en oor voor mensen en hun potentieel.

Ik ben van huis uit senior communicatieadviseur, journalist en coach & counselor. Ik heb de opleiding dienstbaar en verbindend leiderschap gedaan en ben een gecertificeerd Servant Leader Professional. Daarnaast ben ik een ervaren ondernemer en klankbord voor ondernemers.

Dit educatiepodium voor dagelijkse evolutie is het gevolg van mijn zoektocht om met mijn leven iets te doen wat de moeite waard is. Ik geef geen hapklare antwoorden, maar bied verrijkende ideeën en inzichten voor het alledaagse leven en werk. Ik geniet enorm van de inspirerende verhalen van mensen die ik interview. Zo divers en allemaal hebben ze één ding gemeen: liefde voor zinvolle ontwikkeling.

Als jij mijn website regelmatig volgt, dan zal je zijn opvallen dat LOGE21 een positieve insteek heeft. Terwijl we in het nieuws vooral de chaos van de wereld zien, vinden er momenteel geweldige creatieve ontwikkelingen plaats en grote doorbraken in de wetenschap. Als evolutiegids wil ik van onderop en van bovenaf inzichten geven.

Met mijn online inspiratiemagazine en evolutienetwerk wil ik tevens een actieve bijdrage leveren aan de evolutie van de Smart Hanze in Oost-Nederland. Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een zinvolle bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

MARY’S COLUMNS

MARY’S LOOPBAAN

Ervaring:

  • Oprichter & publicist LOGE21
  • Ondernemer & klankbord
  • Senior Communicatieprofessional
  • Businessjournalist
  • Coach & counselor
  • Servant Leader Professional

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?