EVOLUTIEGIDS MARY SPAN | Be the Change

MARY’S PROFIEL: EVOLUTIEGIDS

Na de beroepsopleiding Senior Communicatieprofessional heb ik een aantal jaren als zelfstandige communicatieadviseur, businessjournalist en tekstschrijver gewerkt. Ik heb de opleiding counselling en dienstbaar en verbindend leiderschap (Servant Leadership) gedaan. Servant Leadership is een manier van zijn en doen waarbij de leider dienstbaar is aan de groei van anderen en zichzelf, zodat mensen tot betekenis komen, organisaties blijvende resultaten boeken en daarmee bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel. Ten slotte ben ik een ervaren ondernemer en klankbord voor startende ondernemers.

Ik hou van onderwerpen die met evolutie en integraal leven en werken te maken hebben. Het geven van inzicht over zelfevolutie en WEvolutie zijn voor mij dan ook belangrijke thema’s. Met oog en oor voor mensen en hun potentieel. Dat doe ik nu op twee manieren: via deze evolutiegids waarin ik als journalist & publicist inzichten geef over zinvolle [zelf]evolutie en als coach waarbij ik mensen begeleid bij zelfbezinning, balans en verbinding.

MAAK ‘N NIEUWE START MET MARY SPAN…

Wat houd je tegen in je leven?
Jouw overtuigingen.
Wat voorkomt dat je happy bent?
Jouw overtuigingen.
Waarom doe je niet wat je beter zou kunnen doen?
Jouw overtuigingen.
Wat is de reden van jouw lijden?
Jouw overtuigingen.

Jíj bent je beste therapeut en de schepper van je eigen leven! Ik help je dat te ontdekken. Door positief in het leven te staan creëer je nieuwe energie, word je stressbestendig, versterk je het immuunsysteem, maak je jezelf minder vatbaar voor ziektes, help je conflicten of problemen sneller de wereld uit en maak je weer vrienden.

In mijn praktijk werk ik aan jouw welzijn en persoonlijke of professionele groei. Ik coach je naar een nieuwe start in leven, werk of bedrijf. Via een korte intake kijk ik naar wat er op een dieper niveau leeft.  Ik ga daarbij uit van een holistische benadering waarbij de mens als een geheel benaderd wordt. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf waardoor je groei, kracht, meer gevoel en balans zult ervaren in je dagelijkse leven. Er wordt gewerkt aan het verkrijgen van (meer) inzicht. Het is een wisselwerking die ervoor zorgt dat het resultaat niet te voorspellen, maar altijd heel bijzonder is.

Het mooiste wat je worden kunt is jezelf. Maak een afspraak met evolutiecoach Mary Span via info@evolutiegids.nl.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

AUTEURSRECHT | CREATED BY MARY SPANSITEMAP

Lift Your Life & Your World & Share it!

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?