DOES HANZE | wat is het Smart Hanzeboek anno nu?

DOES HANZE!     INTRO     HANZENIEUWS      HANZEGROEN      HANZEMAKERS      HANZESPOTTER

Hanzeboek Does Hanze!

Wat is het boek van de Smart Hanze, anno nu?

Op zoek naar de schat in Nederland


__________________________________________

De Smart Hanze in Nederland, wen er maar aan. De naam Hanze verwijst naar de middeleeuwse Hanze, een succesvolle samenwerking tussen handelssteden in Noord-Europa. En de Hanze anno nu is nog steeds een sterk merk. Want deze unie evolueert en innoveert smart, met een wereldwijde missie.

Zo is de provincie Gelderland in 2019 door de EU uitgeroepen tot European Entrepreneurial Region, na eerdere benoemingen van Nijmegen tot European Green Capital 2018 en Arnhem tot European City of Sport 2018. De universiteiten in Wageningen, Nijmegen en Twente zijn wereldspelers.

De Hanzeregio heeft een bloeiende maakindustrie en campussen waar onderwijs en ondernemers samen werk maken van innovatie en duurzaamheid. Hightech heeft een sterke basis in Twente, rond de technologische industrie en universiteit. En laten we de food-, health- en landbouwinnovatie in het oosten van ons land niet vergeten.

Dit boek is een uitloper van De EvolutiegidsDáár kun je de ideeën vinden waar De Evolutiegids in gelooft, wij zijn het brein en de bibliotheek van de Smart Hanze en [w]evolutie in Oost-Nederland.

We zouden het leuk vinden als je je hieronder abonneert voor onze nieuwsbrief – zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de updates van ons boek.

Deze online uitgave staat vol handige informatie. Kortom,


Does Hanze
!

No Hanse without WEvolution

Als je geniet van het boek van de Smart Hanze, word dan hieronder lid van onze nieuwsbrief
en we houden je op de hoogte van de updates van ons boek en nieuws van ons inspiratiemagazine,
De Evolutiegids
.

Maak kennis met de gidsen en auteurs van Does Hanze

Join the [W]Evolution of the Hanse!

De Smart Hanze is vol met ideeën en bijzondere mensen. Kleine ontdekkingen, die soms tot grootse dingen leiden. Ze vormen een eigen wereld. Het zijn juist deze zaken die de Smart Hanze zijn charme geven. We zijn er onderzoek naar gaan doen en ontwikkelden specialisme op dit gebied. Inmiddels heeft dit specialisme een eigen naam gekregen: Does Hanze, het Smart Hanzeboek anno nu. Het zusje van de Evolutiegids.

Evolutiegids Mary Span

Mary Span, Evolutiegids & publisher

Mary zoekt evoluties en trends in de Smart Hanze. Ze schrijft erover en publiceert. ‘Het is de kunst om natuurlijk te zijn in een onnatuurlijke wereld. Het is hoog tijd voor ecologische Wevolutie. Samen optrekken in de Rijnlandse Hanze waar naoberschap en het langetermijndenken de sleutel is.’

Harry Webers, Hanzegids

‘Een succesvolle Smart Hanzeregio moet sex-appeal hebben, zodat mensen er graag willen wonen en werken’, vindt Harry Webers. ‘Samenwerking tussen betrokken partijen staat voorop, en elkaar iets gunnen. Dat is de grootste succesfactor.’

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?