DOES HANZE | smart Hanzemakers

DOES HANZE!     INTRO     HANZENIEUWS      HANZEGROEN      HANZEMAKERS     HANZESPOTTER

Design for Change in the Hanse

De ambities van de Smart Hanze

De oude Hanzewaarden verbondenheid en samenwerking, durf en lef, ondernemerschap, burgerzin, gemeenschapszin en urgentie vormen een prima basis om de huidige economische situatie om te buigen naar een duurzaam economisch systeem in Noord-West Europa. Hanzegids Harry Webers schreef er een ambitiedocument over.

ipkw_kevinrijke

IPKW wil een innovatieve en duurzame aanjager voor de regio zijn

Het staat niet dagelijks in de media, maar er voltrekt zich een stille revolutie in Nederland: samen doen is in de regio Arnhem synoniem geworden voor evolutie in schone technologie. Directeur Kevin Rijke van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem stelt kwalitatieve samenwerking en kruisbestuiving centraal in innovatie.

2getthere_susannetendoesschate

2GetThere jongerencoaching biedt basis voor evolutie

Bij jongerencoaching 2GetThere onder leiding van aanjager en verbinder Susanne ten Doesschate bepaalt de jongere zelf waar, van wie en hoe hij of zij hulp krijgt. Dan pas kunnen jongeren met zelfvertrouwen ook hun omgeving bepalen en kunnen ze – als ze dat willen – actief bijdragen aan verandering.

Biohorma portretten

Bij Biohorma draait alles om respect voor mens en natuur

Voor velen is gezondheid belangrijker dan gelukkig zijn. Om de gezondheid te bevorderen kiest de helft van de Nederlandse bevolking voor natuurlijke gezondheidsproducten en zelfzorgmiddelen. Volgens topman Edwin Stoel van marktleider en duurzame koploper Biohorma is alles erop gericht om mensen te inspireren tot een natuurlijke en vitale levensstijl.

unitedeconomy_heidileenaarts1

Duurzame handel doe je met betaalmiddel United

Heidi Leenaarts van United Economy stelde zich de uiterst actuele vraag: ‘Hoe kunnen we een zinvol en duurzaam verschil maken voor bedrijven?’ Zij bedacht het duurzame handelssysteem United Economy. Ze streeft naar bloei in plaats van groei.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?