BRUCE LIPTON | positiviteit bepaalt toekomst | persoonlijke evolutie

Bruce Lipton

Celbioloog & evolutionaire leider

Celbioloog Bruce Lipton maakt ons deelgenoot van zijn ontdekking dat we geen slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we ons welbevinden kunnen beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen. Bruce Lipton is auteur van de boeken: De biologie van de overtuiging, Spontane evolutie en The Honymoon Effect.
Bezoek Bruce Lipton op:

BRUCE LIPTON | POSITIVITEIT BEPAALT ONZE TOEKOMST

Volgens celbioloog Bruce Lipton PhD (1944) staan we op het punt om een ongelooflijke stap voorwaarts te maken. We zijn de meesters van ons positieve lot in plaats van slachtoffers van omstandigheden. We zijn meesters in uitvoering. Wij zijn evolutie. De vraag is: zijn wij het ons ook bewust?

Het boek Spontane Evolutie is een rijke opsomming van evolutionaire sprongen van de mensheid en het leven vanaf de oerknal. Er komen heel wat zaken voorbij: de Founding Fathers van de Verenigde Staten, Newton, kwantummechanica, genetica, celbiologie en epigenetica (de genen worden door de omgeving beïnvloed) en natuurlijk komt ook bewustzijn aan de orde. Zeer lezenswaardig boek!

Dr. Lipton onderzocht celmembranen volgens het principe van de kwantumfysica en kwam tot de prachtige ontdekking dat genen worden in- en uitgeschakeld door de omgeving. Zijn vermoedens zijn keer op keer bevestigd. Zijn ontdekkingen gaan radicaal in tegen de gevestigde wetenschap en liggen ten grondslag aan een van de belangrijkste hedendaagse onderzoeksgebieden: de wetenschap van de epigenetica. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezondmakende overtuigingen kunnen creëren. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. In zijn boek ‘De biologie van de overtuiging’ kun je meer lezen over hoe je gedachten je leven bepalen.

Spontane evolutie is de routekaart naar het leven waarop we allemaal wachten. Met precies de juiste mix van humor en solide wetenschap werpen Bruce Lipton en Steve Bhaerman een holistisch licht op een nieuwe beschaving, die dichter bij is dan wij denken. – Greg Braden

 

Marianne Williamson over dienen

Het dienen van anderen

Marianne Williamson is een bestseller-auteur met boeken als Het Schaduw Effect, Terugkeer naar Liefde, In Vrouwelijkheid, De Leeftijd der Wonderen. Waarom is zij zo bijzonder?

cursusinwonderen

Cursus in Wonderen

Interview met Jos Visser of Miracles in Contact en het boek in Wonderen. “Ik zocht van kinds af aan naar de Waarheid. Het antwoord heb ik nu gevonden.”

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?