UPLIFTING STORY | boek Geestkunde | spirituele evolutie

Freek van Leeuwen’s boek Geestkunde

Als je een inspirerend en gedegen studie over het ontstaan en de geestelijke ontwikkeling van de mens wilt lezen ben je bij geestkundig psycholoog Freek van Leeuwen met zijn boek Geestkunde aan het juiste adres. De auteur wil in dit levensbeschouwelijke boek een brug slaan tussen spiritualiteit en wetenschap. Het is voor mij het meest complete boek over de geestelijke oorsprong, de vereenzelviging van de mens met de stoffelijke wereld en de geestelijke evolutie van de mens op weg naar de bevrijding uit de stof en de hereniging met de geestelijke oorsprong.

 

De auteur bezit duidelijk zeer veel kennis van zowel het brede gebied van religie, psychologie, filosofie, pedagogiek, mystiek, natuurwetenschappen als geestelijke zelfverwerkelijking. Het is een goed onderbouwd boek voor als je wilt weten hoe het leven is ontstaan, hoe het lichtwezen dat je bent in elkaar steekt, wat de zin van je bestaan is en hoe je jezelf geestelijk kunt verwerkelijken. Je krijgt inzicht in de negen persoonlijkheidskenmerken van de mens en de vier geestelijke vermogens die je in het aardse bestaan hebt meegekregen: waarnemen, denken, voelen en willen. Deze kun je ingekeerd in jezelf of uitgekeerd toepassen. De auteur legt uit wat algeest, menselijke geest, ziel en lichaam is en hoe de interactie daartussen plaatsvindt.

 

Maar uiteindelijk laat hij zien dat het de bedoeling is dat je leert in liefde vanuit beheerstheid en evenwicht met anderen en het leven op aarde om te gaan. Daartoe word je steeds gevoed door de universele liefde uit geestelijke oorsprong, de algeest. Door op aarde de leerschool te doorlopen leer je meer en meer bewust te worden van de (al)geest die je bent. Je beseft daardoor de innerlijke eenheid en verbondenheid met alle leven. Op die manier kun je meer licht en liefde in de wereld te brengen. Daarom is volgens de auteur zelfbezinning door jezelf als werk ter hand te nemen zo belangrijk.

 

Freek van Leeuwen is een schrijver met kennis van zaken. Het boek is nauwkeurig en helder geschreven en een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de oorsprong, de werking en de zin van het bestaan.

Join the [w]evolution

 AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 180509
Evolutiegids en trendjournalist/publicist. Hou ervan je te inspireren en te activeren
voor zinvolle evolutie in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.
freekvanleeuwen2

Ieder mens kan lichtkracht realiseren

Interview met geestkundig psycholoog Freek van Leeuwen over de zin van ons bestaan.

evolutiemens

Profiel Freek van Leeuwen

Informatie over zelfrealisatiegids Freek van Leeuwen.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?