AARDEN | het beste medicijn onder je voeten | vitale evolutie

aarding, beste medicijn onder je voeten

14 februari 2019 | Mary Span | Evolutiegids

Aarden, het beste medicijn onder je voeten

Het verbetert je slaap, verhoogt het energieniveau, verbetert het immuunsysteem, vertraagt het verouderingsproces, vermindert chronische pijn en versnelt het genezingsproces. Is aarden een wondermedicijn?

Volgens sommige gezondheidsexperts is het lopen op blote voeten heel gezond. Je komt in contact met de aarde, die vol zit met positieve elektronen. Deze worden letterlijk geabsorbeerd door je voeten. Het is alsof je wordt volgestouwd met antioxidanten. Het zou de organen en functies van je lichaam versterken. Hoe het ook zij, aarden is sowieso heel gezond.

Door de geschiedenis heen hebben we altijd direct contact gehad met de aarde als onderdeel van ons dagelijks leven – blootsvoets lopen, in het gras zitten, op het veld werken en bouwen met natuurlijke materialen. ‘s Nachts sliepen we op natuurlijke materialen, meestal een dierenhuid of op stro.

In de moderne tijd hebben we een schild tussen de aarde en onszelf aangebracht. We besteden nog maar weinig tijd in de natuur, zitten veel binnen en lopen op schoeisel van rubber of plastic zolen. En als we al buiten lopen, dan lopen we op verharde materialen zoals asfalt of tegels.

Daarbij komt dat we in ons dagelijks leven gebombardeerd worden door elektromagnetische straling, röntgenstraling, radiogolven en lichtgolven. Deze zouden een negatief effect op de gezondheid hebben. Toen Russische kosmonauten voor het eerst een langere tijd aan boord van het ruimtestation Mir verbleven, werden zij ziek en raakten ze gedesoriënteerd. In eerste instantie werd aangenomen dat dit kwam door te weinig beweging, gebrek aan zwaartekracht en een overdosis ingeblikte voeding. Dit bleek niet de oorzaak te zijn. In de volgende vluchten werd het magnetische noorden nagebootst en was het probleem verholpen. In de documentaire Beings of frequency wordt dieper ingegaan op de gevolgen van een verstoord magnetisch veld. De wetenschap moet zich na de ervaringen van de Russische kosmonauten achter de oren hebben gekrabd: als het natuurlijke magnetisch veld rondom de aarde zo belangrijk is voor de gezondheid, hoe ernstig is het dan dat dit veld in toenemende mate wordt verstoord door een explosief groeiende hoeveelheid elektronische apparatuur?

Onderzoekers en voorstanders van aarding onthullen nu dat we door deze manier van leven de verbinding met de levengevende bron hebben verbroken. We hebben ons afgesloten van een geweldige energiebron. Is het mogelijk dat veel van onze moderne gezondheidsproblemen worden bestendigd door onze scheiding van de aarde?

In hun boek Earthing: The Most Important Health Discovery Ever bespreken Clinton Ober, CEO van EarthFX, cardioloog en psychotherapeut Stephen T. Sinatra MD en natuurgeneeskundig auteur Martin Zucker in detail hoe belangrijk het is om je te verbinden met de aarde. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen – die de oorzaak zijn van veel ziekten – te voorkomen of te genezen. Het directe contact via de huid met de aarde – earthing – is net zo belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water.

Herverbinden is gemakkelijk en levert vaak significante resultaten op zoals verminderde stressreacties evenals een betere slaap en doorbloeding. Het strand en de oceaan zijn twee van de beste plaatsen om te aarden, omdat zand je voeten masseren en zout water geleidend is en veel magnesium bevat, wat verder bijdraagt ​​aan het ontspannen van onze spieren, het verlichten van pijn en een goede nachtrust bevordert. Bovendien waait de wind je als ’t ware schoon. Ik heb dat zelf ervaren toen ik er eens helemaal doorheen zat en ik op het strand ging uitwaaien. Binnen een uur was ik van alle zwaarte verlost. Ik denk dat veel mensen dit zullen herkennen.

Hoe meer tijd je besteedt aan het rechtstreeks contact maken met de aarde, hoe meer je lichaam doordrongen wordt van haar levenskracht. Mocht je niet geloven in het verhaal van de aard-energieën die je lichaam voeden, het positieve resultaat is in ieder geval rust, die op haar beurt weer positieve gevolgen heeft voor je gezondheid en kwaliteit van leven.

Join the [w]evolution
AUTEUR MARY SPAN | ©EVOLUTIEGIDS | 190214
Trendjournalist/publicist. Hou ervan je te inspireren en te activeren
voor zinvolle evolutie in leven en werk, bouwend aan een wereld van nieuwe mogelijkheden.

oud en jong verbinden

Zinvol verschil maken is ageless

Vroeger leerde je in de kerk hoe je zinvol kon leven. Wat geeft jouw leven nu betekenis?

The Dinner Party

Zinvol leven na verlies

Het is een fenomeen: The Dinner Party. Daarbij worden mensen uitgenodigd die het taboe verlies met elkaar delen.

COPYRIGHT | PRIVACY |CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?